IVAN BENK / Policija objavila fotografiju napadača iz Sesveta, traže ga već dva dana, trebaju vašu pomoć

Image
Foto: MUP

'Molimo građane, ukoliko imaju saznanja o mogućoj lokaciji ili korisne informacije o osobi s fotografije, da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju', kažu iz policije

7.10.2022.
15:31
MUP
VOYO logo

Muškarac je u Sesvetama zapalio osobni automobil i ispalio više hitaca prema 56-godišnjaku, kojem je liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava prije dva dana. Od tada traje potraga za napadačem, a policija je danas objavila njegovu fotografiju. Radi se o Ivanu Benku.

"Molimo građane, ukoliko imaju saznanja o mogućoj lokaciji ili korisne informacije o osobi s fotografije, da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili da nam se jave na broj telefona 192", objavili su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Sesvetama u Novoselskoj ulici, oko 3.20 sati, prema do sada prikupljenim informacijama, muškarac je zapalio osobni automobil i ispalio više hitaca prema 56-godišnjaku, kojemu je liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava", kratko je jutros priopćila Policijska uprava zagrebačka. 

Policija sumnja na to da je muškarac kojeg intenzivno traži 53-godišnji Ivan B. On je stigao u Novoselsku ulicu naoružan vatrenim oružjem i s kanticom s benzinom, očito s namjerom da zapali automobil ispred jedne obiteljske kuće. Na licu je imao masku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo