STRAŠNO UBOJSTVO / Policija privela 25-godišnjeg sina ubijenog muškarca koji je bio invalid. Mještani otkrivaju detalje...

Image
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell

Navodno je ubijeni 55-godišnji Zvonko koji je bez ruke ostao dok je prije nekoliko godina sudjelovao u tradicionalnoj manifestaciji pucanja iz mužara i kubura

30.12.2021.
13:35
Hrvoje Jelavić/Pixsell
VOYO logo

Policija još ne otkriva detalje sinoćnjeg ubojstva u naselju Zalug u Humu na Sutli te je u tijeku kriminalističko istraživanje. Priopćili su da je pod sumnjom za ubojstvo priveden 25-godišnji mladić.

Prema pisanju portala Zagorje ubijen je 55-godišnji Zvonko, inače osoba s invaliditetom. Mještani tvrde da je prije nekoliko godina sudjelovao u tradicionalnih manifestacija pucanja iz mužara i kubura te je tom prilikom ostao bez ruke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Koliko čujem, on i sin su živjeli u istoj kući. Bez obzira na to što je bio bez ruke, znao sam ga vidjeti da normalno vozi auto. I čuo sam da policija sumnjiči sina za to ubojstvo", ispričao je mještanin za portal Zagorje.com. Prema neslužbenoj potvrdi, navode, zaista se radi o sinu ubijenog Zvonka. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo