istraga se nastavlja / Policija privela poznatog narkodilera: prijetio ženi pištoljem nasred Dubrovnika

Image
Foto: Thinkstock

Igor Šarlija ima podeblji dosje, a hrvatsko se pravosuđe bavilo Šarlijom zbog brojnih kaznenih djela zlouporabe teških droga, zbog čega je već i osuđivan

16.5.2018.
17:34
Thinkstock
VOYO logo

Narkodiler Igor Šarlija. otprije poznat policiji, priveden je proteklog petka zato što je vatrenim oružjem prijetio 41-godišnjakinji. 

Ranije osuđivani 49-godišnjak priveden je u Policijsku upravu dubrovačko-neretvansku zbog kaznenog djela prijetnje vatrenim oružjem. Nakon pretresa stana je priveden te predan pritvorskom nadzorniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako Dubrovački dnevnik neslužbeno doznaje, 49-godišnji Šarlija je osumnjičen kako je u ranim jutarnjim satima 11. svibnja vatrenim oružjem prijetio 41-godišnjakinji u Ulici od Batale ispred jednog ugostiteljskog objekta u Lapadu.

Nakon što ga je oštećena prijavila službenicima Policijske postaje isti je u kasnim večernjim satima priveden uz nalog za pretres stana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako neslužbeno doznaju, u pretrazi nisu pronađeni predmeti od interesa istrage, odnosno nije pronađeno vatreno oružje za koje se pretpostavlja kako je osumnjičeni počinio kazneno djelo prijetnje.

Istraga se nastavlja, dok je sudac istrage Šarliji odredio 30 dana pritvora, a dubrovačka policija nastavlja s istragom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, 49-godišnji Šarlija ima podeblji dosje. I hrvatsko se pravosuđe bavilo Šarlijom zbog brojnih kaznenih djela zlouporabe teških droga, zbog čega je već i osuđivan, a 2015. godine je pobjegao u Bosnu i Hercegovinu skrivajući se od policije u akciji 'Gladius 3'.

Šarlija je u srpnju 2015. godine neometano prešao državnu granicu, prošetao se gradom, ušao u dvorište zgrade PU u Villi Palma i predao se policijskim službenicima Odjela za kriminalitet droga Policijske uprave dubrovačko - neretvanske. 'Evo me, došao sam se predati,' rekao im je tada Šarlija, piše Dubrovački dnevnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo