filmska priča s trešnjevke / Policija riješila slučaj star 11 godina, monstrum staricu ubio, bacio u bunar pa zatrpao

Javnost je prije tri godine šokirao slučaj 'škrinja' iz Palovca, sada novi jezovit slučaj u kojoj je 63-godišnjak ubio staricu s kojom je živio

23.9.2022.
19:26
VOYO logo

Posljednjih 11 godina 63-godišnjak u sebi je čuvao krvavu tajnu - ubojstvo susjede za koju su svi mislili da je nestala još davne 2011-e.

Sve je počelo te godine, u listopadu kada je prijavljen nestanak Slavojke Senešin. Kako bi prikrio suludi zločin, njezin prvi susjed prvo je krivotvorio dokumentaciju o kupnji njezinog stana. Tada se uselio s obitelji i na njezin dio. Sve se odvijalo u ovoj zajedničkoj zgradi na zagrebačkoj Trešnjevci, pa nitko nije ništa previše sumnjao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki članovi obitelji, koji nisu htjeli pred kamere, a koji su s njim živjeli - ne mogu vjerovati da im je cijeli život lagao.

Miroslav Topić, voditelj Odjela za krvne delikte PU zagrebačke kaže: "Tijelo je pronađeno na imanju osumnjičenoga, u pronalasku samog tijela pomogli su nam djelatnici Ministarstva branitelja koji su nam omogućili mehanizaciju. Samo iskapanje je trajalo dva dana."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
OSUMNJIČEN PRVI SUSJED? /

Nakon 11 godina policija otkrila tko je ubio umirovljenicu iz Zagreba. Njeno tijelo izvukli su iz bunara

Image
OSUMNJIČEN PRVI SUSJED? /

Nakon 11 godina policija otkrila tko je ubio umirovljenicu iz Zagreba. Njeno tijelo izvukli su iz bunara

Zločin je razrađen do najsitnijeg detalja - sumnja policija. Prvo je žrtvu ubio u stanu, zamotao u tepih, a onda ga bacio u bunar, koje je u dvorištu vikendice nedaleko od Zagreba. Nakon što je sve zatrpao građevinskim otpadom i zemljom, okno bunara je maknuo i premjestio ispred vikendice. Jučer ga je policija dovela na mjesto događaja. Sve su promatrali susjedi.

Ivan Došlić iz Dugog Sela govori: "Ja sam u šoku, ja nemam pojma, ne mogu vjerovati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zlatko Buneta iz Sesveta govori: "Tak mirno selo da se tu dogodilo? Iznenađen sam..."

Ivan Došlić iz Dugog Sela također govori: "Mi ovdje ne živimo, ali kad znamo doći tu, zna i on biti i tako se znamo pozdraviti i drugo ništa."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je na slučaju radila godinama. Posljednja dva dana prekopali su cijelo dvorište kako bi pronašli skriveni bunar.

Miroslav Topić otkriva: "Jedini trag je bila sumnja policijskih službenika da bi se isto moglo nalaziti u zatrpanom bunaru koji je osumnjičeni zatrpao prije deset godina. I nakon toga nije niti bilo traga niti je bilo vidljivo da je tamo bunar ikad postojao."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slučaj koji će sigurno ući u povijest kriminalistike - sasvim sigurno dodatno će se raspetljati na sudu.

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo