MUŠKARAC TEŠKO OZLIJEĐEN / Policija traga za vozačem: Teretnim vozilom naletio na pješaka i pobjegao

Image
Foto: Ilustracija/Jurica Galoic/PIXSELL

Policija moli građane koji imaju korisne spoznaje o nesreći da ih dojave

30.10.2018.
11:35
Ilustracija/Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

Teške ozljede opasne po život zadobio je je 81-godišnjak na kojega je u u ponedjeljak u Sisku naletio nepoznati vozač koji je pobjegao s mjesta nesreće, a policija za njim traga i moli građane da joj dojave svoje spoznaje o nesreći imaju li ih.

Sisačko-moslovačka policija izvijestila je u utorak da se nesreća dogodila u ponedjeljak oko 18.30 sati na kolniku Galdovačke ulice ispred kućnog broja 128.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očevidom je utvrđeno da je nepoznati vozač najvjerojatnije teretnim vozilom vozio prema Popovači, te je zbog nekretanja sredinom prometne trake udario u 81-godišnjeg pješaka, koji se u istom smjeru kretao uz rub kolnika gurajući bicikl.

POBJEGAO S MJESTA NESREĆE

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon udara pješak je pao na kolnik, a vozač se nije zaustavio, nego je pobjegao s mjesta nesreće ne pružajući pomoć ozlijeđenom, kojem su u sisačkoj Općoj bolnici utvrđene teške ozljede opasne po život. 

Vozilo koje je napustilo mjesto nesreće najvjerojatnije je marke Citroen Berlingo bijele boje ili Peguot Partner bijele boje, godine proizvodnje između 2012. do 2018. godine, kažu u policiji.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 Budući da je vozač pobjegao s mjesta događaja, policija moli građane koji imaju korisne spoznaje o nesreći da ih dojave Postaji prometne policije u Sisku na broj telefona 044/560-480 ili putem elektroničke pošte na adresu sisacko-moslavacka@policija.hr. Također, građani informacije mogu dati i u njima najbližoj policijskoj postaji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo