PODNOSE KAZNENU PRIJAVU / Policija traži krivca za veliki požar koji je uznemirio Čakovec: Potpuno izgorjeli drveni objekti i inventar skladišta

Image
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
Image
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL

Očevidom je utvrđeno da je do požara došlo ljudskom radnjom

2.7.2021.
10:30
Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Otvoreni plamen nepoznatog izvora uzrok je požara u kojem su u utorak navečer izgorjeli drveni objekti u Čakovcu, priopćili su u petak iz Policijske uprave međimurske te dodali da će protiv nepoznatog počinitelja biti podignuta kaznena prijava.

Očevid na mjestu požara u Ulici dr. Ivana Novaka obavljen je u četvrtak kada je utvrđeno da je uzrok požara u drvenoj građevini otvoreni plamen nepoznatog izvora, odnosno ljudska radnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drveni objekti u potpunosti izgorjeli

Požar se proširio na drveni objekt i metalno skladište tvrtke sa sjedištem u Čakovcu te drveni objekt sa sušenom drvenom građom, raznom metalnom robom i pogonskom linijom za plastifikaciju tvrtke sa sjedištem u Čakovcu. Drveni objekti su u potpunosti izgorjeli, kao i inventar metalnog skladišta.

Od intenziteta plamena nagorjeli su susjedni objekti nekoliko tvrtki, popucala su prozorska stakla, a oštećeno je i dostavno vozilo te sanduci u dvorištu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Pogledajte što je ostalo od jučerašnjeg požara skladišta u Čakovcu

Tri vatrogasca zatražilo pomoć liječnika

Troje vatrogasaca je zbog respiratornih smetnji zatražilo liječničku pomoć. U gašenju požara sudjelovalo je 21 vatrogasac čakovečke Javne vatrogasne postrojbe i 106 vatrogasaca dobrovoljnih vatrogasnih društava s 21 vozilom.

Materijalna šteta će se utvrditi po zaprimanju odštetnih zahtjeva, izvijestili su iz međimurske policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetniku zbog teškog kaznenog djela protiv opće sigurnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo