određen mu istražni zatvor / Policija u okolici Sinja spasila djevojku koju je oteo bivši partner. Ubacio je u prtljažnik, zatočio na 12 sati i silovao ju

Image
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Nakon dvanaest sati otmice i proživljene torture, djevojku je spasila policija koja je upala u nasilnikovu kuću

29.3.2022.
15:46
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
VOYO logo

M.R. (37) iz sela u okolici Sinja, koji je osumnjičen za otmicu, teško kazneno djelo silovanja i nanošenje tjelesnih ozljeda svojoj 25-godišnjoj bivšoj izvanbračnoj supruzi, sudac splitskog Županijskog suda odredio je jednomjesečni zatvor.

„Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjim muškarcem prema kojem su postupali policijski službenici ove PU nakon primljene dojave tijekom noći 27. ožujka da je 25-godišnjakinja najvjerojatnije oteta od strane njoj poznate osobe. Odmah su poduzete policijske mjere i radnje te potraga za počiniteljem i oštećenom koji su istog dana pronađeni. Spomenuti 37-godišnjak je uhićen i priveden u službene prostorije policije“, izvijestili su iz splitske policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako Slobodna Dalmacija doznaje, osumnjičeni je u nedjelju nešto iza jedan sat u noći u Splitu sačekao svoju bivšu partnericu ispred njene kuće te ju je udario šakom u glavu.

Image
dojava o otmici /

Horor u Dalmaciji: Muškarac oteo, silovao i ozlijedio djevojku. Spasili je policajci

Image
dojava o otmici /

Horor u Dalmaciji: Muškarac oteo, silovao i ozlijedio djevojku. Spasili je policajci

Nakon što je 25-godišnjakinja od posljedica jakog udarca pala u nesvijest, on ju je ubacio u svoj Mercedes i krenuo s njom prema selu u okolici Sinja gdje živi. Usput su stali na benzinskoj crpki kako bi nasilnik natočio gorivo, a žrtva je tad pokušala pobjeći. Međutim nije uspjela. Zatim ju je silovao i prijetio joj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga ju je zatočio. Nastavio joj je prijetiti te je ona, u strahu za svoj život, pristala na ponovni seksualni odnos. Naposljetku ju je, dvanaestak sati nakon otmice i proživljene torture, spasila policija koja je upala u nasilnikovu kuću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo