odali ga dokumenti / Policija uhitila Crnogorca kojeg je Interpol tražio zbog pokušaja ubojstva, policajcima dao lažnu vozačku

Image
Foto: Shutterstock
Image
Foto: Shutterstock

Uhićeni muškarac prilikom kontrole policajcima dao na uvid krivotvorenu vozačku dozvolu Crne Gore koja je glasila na tuđe ime

20.8.2022.
17:28
Shutterstock
VOYO logo

Policijski službenici Službe organiziranog kriminaliteta PU istarske, PNUSKOK i FAST jedinica Crne Gore zajedničkom akcijom proveli su istragu nad 35-godišnjim državljaninom Crne Gore koji je 19. kolovoza uhićen zbog sumnje da je počinio kazneno djelo krivotvorenje isprave. Uz to je utvrđeno i da je za njim od strane Interpola Beograd u svrhu uhićenja i izručenja Republici Srbiji raspisana međunarodna potraga zbog pokušaja ubojstva.

Crnogorac se sumnjiči da je u noći sa 17. na 18. kolovoza u Medulinu, prilikom kontrole policajcima dao na uvid krivotvorenu vozačku dozvolu Crne Gore koja je glasila na tuđe ime, a na kojoj se nalazila njegova fotografija. Isti lažni identitet je koristio i prilikom dogovora o medicinskom zahvatu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Borba protiv korupcije /

Ministrica Divjak poručila da su pronašli još dvije lažne isprave: 'Moramo imati povjerenje u sustav'

''U pretragama stana i prijevoznog sredstva osumnjičenika pronađeno je više komada raznih krivotvorenih dokumenata i drugih predmeta te veća količina novca. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policija je osumnjičenika predala pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu'', priopćili su iz PU istarske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo