Ovo će ljeto pamtiti / Policija uhitila mladog Amerikanca koji je prevario Dubrovčanina za 230.000 kuna, tvrdio da je biznismen

Image
Foto: Zvonimir Pandža/Pixsell
Image
Foto: Zvonimir Pandža/Pixsell

24-godišnjak je tvrdio da mu novac treba za izvući svoju tvrtku iz problema. Na kraju je intervenirala policija svjetski čuvenog turističkog centra

5.9.2022.
15:42
Zvonimir Pandža/Pixsell
VOYO logo

Dubrovački policajci uhitili su 24-godišnjeg državljanina SAD-a i s prijavom za kazneno djelo prevare predali ga na čuvanje pritvorskom nadzorniku njihove policijske uprave.

PU dubrovačko-neretvanska objavila je da mlađahnog Amerikanca sumnjiče da je u svibnju ove godine uvjerio 56-godišnjeg lokalnog gospodina mu treba 230.000 kuna kako bi riješio financijske probleme svoje tvrtke, a kako je tvrtka inače perspektivna, da će mu on za mjesec dana vratiti novac skupa s kamatama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'investiranje online' /

81-godišnjak ostao bez skoro milijun kuna! Policija upozorava: Ne nasjedajte na 'brzu i laku' zaradu

Policija dalje navodi da su potpisali pozajmicu, da mu je Dubrovčanin dao novac, ali i da je došao lipanj, pa srpanj, pa… Novac mu mladić iz SAD-a do danas nije vratio i prevareni 56-godišnjak je konačno slučaj prijavio policiji u Dubrovniku koja je slučaj kriminalistički istražila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo