šesteročlana banda / Policija uhitila poznate splitske dilere: kod sebe su imali opremu za proizvodnju droge i oružje

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL/MUP

Splitska policija pronašla je ukupno 278 grama heroina, 30 komada stabljika marihuane, 155 grama marihuane,138 grama amfetamina, 9,9 grama kokaina, 16 tableta ecstasya, te opremu za uzgoj droge marihuane

25.5.2018.
9:05
Hrvoje Jelavic/PIXSELL/MUP
VOYO logo

Dovršeno je kriminalističko istraživanje šest hrvatskih državljanina u dobi od 28, 30, 32, 40, 41 i 50 godina za koje se sumnja da su od veljače do svibnja 2018. godine više navrata prodavali heroin, amfetamin, kokain i marihuanu.

Splitska policija pronašla je ukupno 278 grama heroina, 30 komada stabljika marihuane, 155 grama marihuane,138 grama amfetamina, 9,9 grama kokaina, 16 tableta ecstasya, te opremu za uzgoj droge marihuane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim droge, policija je pronašla i oružje: jednu automatsku pušku, jednu prerađenu pušku, dvije ručne bombe, 378 komada različitog streljiva, jedan sporogoreći štapin, jednu elektro detonatorsku kapislu i jedan viscofitilj.

Zbog sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama protiv navedenih je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu. Policijskom pritvorskom nadzorniku dovedeni su svi sim spomenutog 40-godišnjaka koji je za sada nedostupan policiji i protiv kojega se podnosi i kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje  oružja i eksplozivnih tvari kao i optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o oružju.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo