nije pružao otpor / Policija za RTL.hr o incidentu u školi: Pijan došao na roditeljski sastanak, vikao, mahao nožem i zabio ga u stol

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

'Obzirom na njegovo stanje u kojem se tada nalazio, kolima hitne pomoći je prevezen u odgovarajuću zdravstvenu ustanovu'

15.9.2021.
13:37
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

U dvorištu osnovne škole Savski Gaj u Zagrebu tijekom roditeljskog sastanka na otvorenom je došlo do incidenta.

Naime, muškarac pod utjecajem alkohola je galamio i mahao nože. Srećom nitko nije stradao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odgovor Policijske uprave zagrebačke prenosimo u cijelosti:

"jučer, 14. rujna oko 18.05 sati u Remetinečkoj ulici, u dvorište osnovne škole, došao je 52-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1,90 g/kg, kojom prilikom je, na otvorenom prostoru dvorišta gdje se u to vrijeme održavao roditeljski sastanak, galamio i vikao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadalje, oštrim je predmetom oštetio jedan od stolova, mahao njime i taj oštri predmet zabio u stol te sjeo na obližnju klupu. Uslijedio je poziv policiji od strane jednog roditelja i naš dolazak na mjesto događaja gdje je zatečen i bez uporabe sredstava prisile, priveden u službene prostorije. Prilikom navedenog događaja, ozlijeđenih osoba nije bilo.

S obzirom na njegovo stanje u kojem se tada nalazio, kolima hitne pomoći je prevezen u odgovarajuću zdravstvenu ustanovu. Nakon pružene pomoći bit će doveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Incident je komentirao je i ministar Radovan Fuchs:

"On je došao u školu na krilima određenih čudnovatih ponašanja. Učiteljica je držala razrednu nastavu, bilo je nešto djece. Mislim da je bio alkoholiziran, zabio je mali džepni nož. To nije smišljena priča".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo