poginule dvije osobe / Policijski očevid utvrdio uzrok stravične nesreće nedaleko od Zagreba

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Državno odvjetništvo će naložiti provođenje daljnjih dokaznih radnji i kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih činjenica prometne nesreće

25.10.2016.
15:50
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

ZAGREB - Teška prometna nesreća u kojoj su u ponedjeljak iza 21,30 sati na autocesti A3 nedaleko Zagreba poginula dvojica muškaraca dogodila se zbog prevelike brzine, izvijestilo je državno odvjetništvo nakon provedenog očevida.

Do nesreće je došlo kada je automobil "seat altea" koji je vozio 32-godišnjak udario u stražnji dio kamiona s prikolicom makedonskih oznaka za čijim je volanom bio 48-godišnjak. Od siline udara na mjestu su poginuli vozač automobila i njegov 49-godišnji suvozač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prema dosad utvrđenim podacima, do prometne nesreće je došlo kada je osobni automobil kojim je upravljao 32-godišnji hrvatski državljanin velikom brzinom naletio na priključno vozilo teretnog vozila makedonskih registarskih oznaka, pri čemu su na mjestu nesreće smrtno stradali 32-godišnji vozač i 49-godišnji hrvatski državljanin kao suvozač u njegovom osobnom automobilu.

Državno odvjetništvo će naložiti provođenje daljnjih dokaznih radnji i kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih činjenica prometne nesreće", izvijestilo je Općinsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo