troje ozlijeđenih / Porazbijali kafić pa sukob nastavili u predvorju knjižnice: Poletjela i bengalka

Image
Foto: Robert Anić/PIXSELL

Prema riječima svjedoka, navodno se radi o navijačkom obračunu jer su napadači u jednom trenutku vikali "tovari, tovari"

24.10.2018.
21:12
Robert Anić/PIXSELL
VOYO logo
Image

Drama u Zagrebu: Vandali u Paromlinskoj ulici demolirali ugostiteljski objekt Dalmatinka

Image

Drama u Zagrebu: Vandali u Paromlinskoj ulici demolirali ugostiteljski objekt Dalmatinka

U zagrebačkoj Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici došlo je do fizičkog obračuna u srijedu navečer.

Kako saznaje Srednja.hr, 15-ak maskiranih muškaraca napalo je i ozlijedilo troje ljudi u knjižnici i okolici, a jedna od ozlijeđenih je konobarica kafića Dalmatinka u kojem je sukob započeo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaposlenici NSB-a navode kako je knjižnica najvjerojatnije poslužila kao skloniše od napadača te da su njihovi zaštitari pozvali policiju, no huligani su pobjegli prije dolaska policijskih službenika.

"Do incidenta je došlo oko 18:15h. Nekoliko osoba se sukobile, prije dolaska policije su se osobe udaljile. Oštećen je jedan lokal, a tri osobe su lakše ozlijeđene prema prvim informacijama. Napadači su bili zamaskirani", rekla je policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako kažu očevici, incident je počeo u obližnjem kafiću Dalmatinka u Paromlinskoj ulici. Zamaskirani u fantomke, napadači su porazbijali vrata i staklo na ulazu lokala te prevrnuli stolice i ozlijedili konobaricu po koju je došla Hitna pomoć. A svjedoci govore da je poletjela i bengalka.

Prema riječima svjedoka, navodno se radi o navijačkom obračunu jer su napadači u jednom trenutku vikali "tovari, tovari", piše Srednja.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio je to huliganizam na najjače. Navalili su na djevojku koja je, mislim, konobarica u lokalu. Prilikom bježanja dalje, prevrnuli su i stolce na terasi. Zatim su otrčali prema trgovinici na uglu, Plus marketu, gdje su odmah s vrata nasrnuli na muškarca kojega su bacili na pod. Kasnije sam čuo i da su kod NSB-a nekom čovjeku razbili nos. Takve stvari normalne osobe ne mogu raditi. Sigurno su dečki bili pijani ili drogirani. I ne vjerujem da su ciljano baš išli na nekoga, već samo da iskale bijes. Sramota", rekao je jedan svjedok za Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo