Uspjeli ju privesti nakon duge muke / Potjera kao na filmu: Njemica u Istri vozila u suprotnom smjeru, pokušala pregaziti policajca

Image
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Nad 62-godišnjakinjom iz Njemačke provedeno je kriminalističko istraživanje

30.9.2020.
19:34
Dusko Marusic/PIXSELL
VOYO logo

Jučer navečer odvijala se potjera nad 62-godišnjom Njemicom na Istarskom ipsilonu. Prema pisanju portala Glas Istre, oko 22.20 sati policija je zaprimila dojavu da se automobil marke Mercedes austrijske registracije kreće u suprotnom smjeru na dionici Istarskog ipsilona Medaki – Baderna u smjeru Umaga. 

Image
Sumnja se na prometnu nesreću /

Užas u Lučkom: U kanalu pored ceste pronađeno mrtvo tijelo žene

Image
Sumnja se na prometnu nesreću /

Užas u Lučkom: U kanalu pored ceste pronađeno mrtvo tijelo žene

S obzirom na to da je postojala opasnost da će vožnjom u suprotnom smjeru ugroziti druge sudionike u prometu, Istarski ipsilon je zatvoren za promet, a policajci su odmah krenuli u potjeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada je pristigla na naplatnu postaju Umag, Njemica u Mercedesu je udarila u jedan automobil koji je stajao u koloni i u jedno policijsko vozilo. Zatim je vozačica Mercedesa krenula prema policijskom službeniku, pokušavajući ga pregaziti zbog čega je on bio prisiljen uporabiti vatreno oružje te ispaliti hice u gume vozila.

Njemica je nastavila juriti, ovaj put u smjeru Pule, zbog čega su policijski službenici nastavili potjeru. Nakon odmorišta Bale, policijski službenici sustigli su vozilo, a vozačica je tada udarila u stražnji dio policijskog vozila i zaustavila se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policijski službenici priveli su ju uz uporabu sredstava prisile. Smještena je u odgovarajuću zdravstvenu ustanovu, a u događaju nitko nije ozljeđen. Nad njom će se provesti kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je obijesnom vožnjom dovela u opasnost druge sudionike u prometu, da je oštetila tri vozila i pokušala pregaziti policijskog službenika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo