obdukcija završena / Potvrđen uzrok smrti splitskog poduzetnika: umro je od posljedica udaraca, a sve ukazuje na to da je usmrćen na drugoj lokaciji

Image
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell

Obdukcija Željka Selaka iz Splita, čiji je leš pronađen 22. kolovoza na predjelu Vepric na ulazu u Makarsku, još uvijek službeno pokazala radi li se o ubojstvu, suicidu ili nesretnom padu s tragičnom posljedicom

29.8.2017.
8:04
Ivo Čagalj/Pixsell
VOYO logo

Obdukcijom je utvrđeno da je uzrok smrti prijelom vratnog kralješka, i to kao posljedica udarca tupo-tvrdim sredstvom ili o tupo-tvrdo sredstvo. Isto tako, ustanovljeni su mu i prijelomi čeljusti i s lijeve i s desne strane, a još je pri pronalasku tijela dežurni mrtvozornik uočio ozljede na prsnom košu i utvrdio da radi o nasilnoj smrti, piše Slobodna Dalmacija.

Prema dostupnim informacijama od izvora bliskih istrazi doznajemo da je dva dana nakon pronalaska tijela njegova supruga prijavila nestanak policiji. Navela je da se 20. kolovoza, dakle dva dana prije smrti, odvezao svojim automobilom "citroen berlingo" bijele boje. Nakon što je tijelo pronađeno, policija je počela "njuškati" te je Selakovo vozilo nađeno uredno parkirano ispred trgovine u mjestu Strožanac, dakle, 50-ak kilometara dalje od Makarske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sumnja se da je smrt nastupila 12 do 16 sati prije negoli je tijelo pronađeno, dakle u razdoblju od ponedjeljka 21. kolovoza oko 22 sata do 2 sata u utorak u noći, no je li to točno znat će se nakon što stignu pisani nalazi obdukcije iz splitske bolnice. Svi dosad poznati detalji ukazuju na to je u cijeloj priči puno čudnih situacija i da će istražiteljima trebati vremena da slože mozaik Selakova kretanja, da utvrde gdje je bio od trenutka kad je ostavio auto u Strožancu do pronalaska tijela, dakle dva dana. Tko ga je iz Strožanca odvezao do Makarske, s kim je kontaktirao i slično. Doznajemo kako je policija već počela zvati na obavijesne razgovore sve one s kojima je bio zabilježen Selakov telefonski kontakt.

 Primarni im je cilj utvrditi gdje se Selaku dogodilo to što je dovelo do smrtnog ishoda, a sve ukazuje da život nije izgubio tamo gdje je pronađen jer uokolo nije bilo nikakvih tragova koji bi potvrđivali takav zaključak, piše Slobodna Dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo