U ime svog ministarstva / Povodom smrti sutkinje Sanje Mazalin i ministar pravosuđa RH izrazio sućut obitelji

Image
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell

Izgradila je autoritet stroge, ali i pravedne sutkinje, zbog čega je uživala veliki ugled među svojim kolegama, ali i tužiteljima i odvjetnicima

26.12.2021.
21:43
Hrvoje Jelavić/Pixsell
VOYO logo

Sutkinja kaznenog odjela zagrebačkog Županijskog suda i predsjednica Odjela za mladež tog suda Sanja Mazalin (56) umrla je u subotu u Zagrebu, a sućut obitelji Mazalin uputio je ministar pravosuđa i uprave Malenica, istaknuvši njen veliki doprinos hrvatskoj pravnoj struci i sudstvu.

Ministar Ivan Malenica u izrazu sućuti navodi kako je s tugom primio vijest o iznenadnoj i preranoj smrti sutkinje Županijskog suda u Zagrebu, Sanje Mazalin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svojom dugogodišnjom i bogatom sudačkom karijerom  dala je veliki doprinos hrvatskoj pravnoj struci i sudstvu", istaknuo je, izrazivši sućut obitelji Mazalin u ime Ministarstva pravosuđa i uprave i osobno.

Mazalin je bila sutkinja kaznenog odjela zagrebačkog Županijskog suda i predsjednica Odjela za mladež istog suda. Sudila je u brojnim predmetima -  od megapostupka "financijskog inženjeringa" 90-tih, do ubojstva djevojke Kristine Krupljan iz Zagreba za što je osuđen David Komšić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudila je i Tomislavu Sauchi, nekadašnjem tajniku u bivšoj Milanovićevoj Vladi te tajnici u Vladi Sandri Zeljko u "aferi dnevnice". Osudila je i Miroslava Tomasa koji je ubio brata blizanca u zajedničkom stanu u Zagrebu 2013.

Kroz dugogodišnju praksu izgradila je autoritet stroge, ali i pravedne sutkinje, zbog čega je uživala veliki ugled među svojim kolegama, ali i tužiteljima i odvjetnicima, objavili su večeras mediji. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo