barbarski čin / Požar na autima ispred KBC-a podmetnut: liječnicima polili automobil tekućinom i zatim ga zapalili

Image

Automobili u vlasništvu uglednog liječnika i liječnice bolnice T.K. i J.T. koji su u bolnici najvjerojatnije odrađivali noćne smjene vjerojatno su poliveni samozapaljivom tekućinom, a zatim zapaljeni

29.10.2017.
17:20
VOYO logo

Policija je završila očevid u slučaju dva zapaljena automobila ispred KBC-a Sestara milosrdnica u Zagrebu. 

Automobili u vlasništvu uglednog liječnika i liječnice bolnice T.K. i J.T. koji su u bolnici najvjerojatnije odrađivali noćne smjene vjerojatno su poliveni samozapaljivom tekućinom, a zatim zapaljeni, priopćio je MUP na svojim stranicama. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VIŠE O TEMI:

>>Drama u dvorištu Vinogradske bolnice: uglednim liječnicima izgorjeli automobili, još se ne zna je li riječ o tehničkom kvaru ili piromanskom činu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti: 

"Danas, 29. listopada oko 2.10 sati na Črnomercu na Vinogradskoj cesti, iz zasad neutvrđenog razloga izbio je požar na osobnom automobilu marke Opel Insignia zagrebačkih registracijskih oznaka, vlasništvo 50-godišnjaka. U požaru je oštećen i osobni automobil marke Renault Captur zagrebačkih registracijskih oznaka, vlasništvo 56-godišnjakinje. Očevid će se obaviti danas.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obavljenim očevidom je utvrđeno da nepoznati počinitelj najvjerojatnije lakozapaljivom tekućinom polio osobni automobil te ga zapalio otvorenim plamenom. Požar su ugasili vatrogasci, a ozlijeđenih osoba nije bilo. Materijalna šteta nije utvrđena", stoji u priopćenju.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo