Zadržana u bolnici / Pozlilo joj na Božić: Djevojka se u kupaonici otrovala ugljičnim monoksidom

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Djevojci je pozlilo u kupaonici obiteljske kuće u Donjem Mihaljevcu. Prevezena je u bolnicu gdje je utvrđeno da je riječ o trovanju ugljičnim monoksidom

27.12.2018.
11:48
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

U kupaonici obiteljske kuće u Donjem Mihaljevcu, 20-godišnjoj djevojci je na sam Božić oko 19 sati, pozlilo.

Prevezena je vozilom hitne pomoći u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da se radi o trovanju ugljičnim monoksidom te je zadržana na liječenju. Ozljede za sada nisu utvrđene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na mjesto događaja izašli djelatnici tvrtke Međimurje plin koji su zatvorili glavni dovod plina, dok su u srijedu u jutarnjim satima obavili dodatna ispitivanja plinskih instalacija i utvrdili kako je došlo do povratka dimovodnih plinova i stvaranja monoksida kao nedostatka kisika. Nadalje, utvrđeno je kako nije bilo istjecanja plina dok je plinsko trošilo, bojler, zapečaćen dok se ne otklone utvrđeni nedostaci, izvijestila je PU međimurska.

Policija apelira na građane da redovito servisiraju plinska trošila kod ovlaštenih servisera, posebice ona koja se nalaze u manjim prostorijama, kupaonicama i slično, gdje borave ukućani. Ističu i kako bi bilo poželjno da u potpunosti ne zatvaraju dovod svježeg zraka u te prostorije kada u njima borave. Prporučuju i premještanje takvih plinskih trošila u druge prostorije, odnosno one u kojima se ne zadržavaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo