zvali su ga čombe / Poznanik ubijenog zaštitara: 'Ovo je užas, Hrvoje je bio tako dobar dečko. Mislim da je imao pištolj sa sobom'

Image
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL

'Kad se ovo dogodilo, šokiralo me. Odmah sam znao da je to Hrvoje', kazao je poznanik preminulog

3.9.2022.
15:04
Sandra Simunovic/PIXSELL
VOYO logo

Zaštitar automat kluba u Lastovskoj ulici u Zagrebu preminuo je nakon što su ga na smrt pretukli muškarci s kojima se jutros sukobio na radnom mjestu. Kako je objavila policija, nepoznati počinitelji prvo su se posvađali sa zaštitarom, a onda su ga i fizički napali, a sve se događalo u poslovnici igara na sreću, odnosno Automat klubu, jutros oko 5 sati. Napadači su pobjegli, a zaštitar je od zadobivenih ozljeda umro u KBC-u Zagreb.

Čovjek koji surađuje s poslovnicom igara za sreću za Index je rekao da je poznavao zaštitara 35-godišnjeg zaštitara. Inače je vanjski suradnik, koji poslom dolazi nekoliko puta tjedno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
zločin na savici /

FOTO Zaštitar brutalno premlaćen, umro u bolnici. Svjedoci: 'Bilo je puno krvi, strašno je izgledalo'

Image
zločin na savici /

FOTO Zaštitar brutalno premlaćen, umro u bolnici. Svjedoci: 'Bilo je puno krvi, strašno je izgledalo'

"Ja ili moj kolega smo tu dolazili sigurno tri puta tjedno, svi su poznavali Hrvoja. Kad se ovo dogodilo, šokiralo me. Odmah sam znao da je to Hrvoje. Hrvoje je bio tako dobar dečko, nije bio bahat kako često zaštitari znaju biti. Bio je prema svima prijateljski nastrojen i miroljubiv. Bio je s Kozari Boka, tu se sprijateljio, znali su ga ljudi. Uvijek je ulazio u neke neobavezne, prijateljske razgovore. Evo, meni je probao prodati automobil pa je nakon tjedan dana to isto pokušao, zaboravio je da mi je već nudio auto", rekao je za Hrvoja kojeg su poznanici zvali Čombe.

"Što da vam kažem, ovo je užas. Nemam vam što drugo reći osim da on nije bio za taj posao, bio je predobar. Jednostavno, on nije bio za taj posao. Mislim da je imao pištolj sa sobom. Ali očito u ovakvoj situaciji mu nije bio od neke koristi. Ja nisam čuo da je ikad imao problema i s kim u kasinu. Ovo je siromašan kvart, ne znam da tu dolaze ikakvi mafijaši ili opasni tipovi. Znam samo da je bio sa svima dobar, svi su ga voljeli", kazao je poznanik ubijenog zaštitara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo