ubojstvo na zrću / Poznat identitet ubojice mladog Britanca: Uzrok sukoba ampulice dušičnog oksida?

Tamnoput je, višeg je rasta, tamnije boje lica i crne kratke kose

27.6.2018.
23:05
VOYO logo

Droga, alkohol ili najvjerojatnije oboje dovelo je do ubojstva na  popularnoj partijanerskoj plaži Zrće na Pagu. U obračunu dviju skupina ispred jednog noćnog kluba nožem je ubijen 26-ogodišnji Britanac Ugo, drugi je teško ranjen, a treći lakše.

Po svemu sudeći i ubojica je Britanac. Navodno se još nalazi na otoku, snimljen je nadzornim kamerama, ali policija ga dosad nije uhvatila. U vrijeme ubojstva bio je odjeven u kupaće bermude, a na nogama je imao tenisice. Tamnoput je, višeg je rasta, tamnije boje lica i crne kratke kose. Navodno je poznat i njegov identitet kojeg su otkrili privedeni pripadnici skupine koja se sukobila u obračunu, ali za nožem se još uvijek traga. O ubojstvu su izvjestili i britanski mediji.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Drugi Britanac na intenzivnoj: 'Sada je stabilno, ali i dalje životno ugrožen' 

Image

Na plaži Zrće ubijen britanski državljanin

Image

Na plaži Zrće ubijen britanski državljanin

Najstariji klub na Zrću ispred kojeg se dogodilo ubojstvo tijekom podneva bio je zatvoren te je program premješten u druge klubove. No, na mjestu događa se još uvijek vide tragovi krvi koji svjedoče o zločinu koji se tamo dogodio. Nekoliko metara dalje leže mogući razlozi sukoba - ampulice u kojima je nekada bio dušični oksid. Ove ampulice za šlag se isto tako koriste za omamljivanje, odnosno za postizanje stanovite euforije, opuštenosti, a možda i halucinacija. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno se dogodio sukob dviju britanskih dilerskih skupina rano jutros kada su klubovi već bili pred zatvaranjem. Očevid je završen, a na ispitivanju u policiji bilo je više britanskih državljana koji bi trebali razjasniti sve okolnosti ovog tragičnog događaja. 

"Ubojstvo zasigurno nije bilo slučajno. Nešto se počelo događati u klubu Kalypso. Očito je bio neki verbalni sukob unutra, ali ne znamo zbog čega. Čini se izgledno da se radi o dvije grupice stranih državljana. Jedna grupica od njih pet-šest dočekala je na izlazu iz kluba drugu grupicu negdje oko 5.30 sati. Napali su ih tjelesno, a jedan je od počinitelja za kojim se najintenzivnije traga nožem izbo trojicu sudionika iz druge grupe. Riječ je o tjelesnom obračunu koji se dogodio vrlo kratko" pojašnjava Željko Prša, zamjenik glavnog ravnatelja policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Donosimo nove detalje ubojstva mladog Britanca na Zrću: 'Sve je počelo u klubu'

Kako navodi britanski The Sun, navodno su se dvije bande potukle u noćnom klubu Kalypso te su ih čuvari izbacili van iz kluba gdje se nastavila svađa. Prema riječima 19-godišnjeg svjedoka iz Dublina, 24-sati Hideout festival se odjednom zaustavio tijekom nastupa DJ-a Sonnyija Fodera nakon užasnog napada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjedok, koji želi ostati neimenovan, rekao je kako je ostalo trag krvi od pozornice do izlaza kluba i da su svi bili prilično šokirani: "DJ je morao stati i rekao je da se dogodio jako ozbiljan incident te da svi moraju otići:"

"Vidio sam muškarca kako leži na podu, a drugi je stajao s krvavim leđima. Treći muškarac je svojom rukom uhvatio ozlijeđenog muškarca koji je stajao. Držao je tkaninu ili nešto na njegovoj rani na leđima“, ispričao je 19-godišnjak za The Sun i dodao kako se u samo par sekundi oko unesrećenih muškaraca skupila gomila pa nije mogao dobro vidjeti što se dalje događalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo