dobio je istražni zatvor / Preokret na sudu! Fantom s Trešnjevke ipak ide iza rešetaka, ali policija ga opet mora naći...

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL/Ilustracija
Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL/Ilustracija

U kolovozu je prije dvije godine obio balkonska vrata stana poduzetnika A. M. kojemu je ukrao novac, kreditne kartice te zlatninu i satove

9.5.2022.
15:52
Ivo Cagalj/PIXSELL/Ilustracija
VOYO logo

Izvanraspravno vijeće Županijskog suda u Zagrebu, nakon žalbe zagrebačkog tužiteljstva na rješenje suca istrage o puštanju na slobodu Darka K. (41) iz Zagorja, odlučilo je da fantom s Trešnjevke ipak mora na mjesec dana iza rešetaka, u istražni zatvor, zbog opasnosti od ponavljanja djela!

Podsjećamo, radi se o muškarcu koji je uhićen prošlog ponedjeljka nakon što je duži period unosio nemir među stanovnicima Trešnjevke, a kojeg je dan nakon sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu pustio na slobodu kako bi se u daljnjem tijeku postupka od optužbi za nametljivo ponašanje branio sa slobode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, ovo ipak nije finalna odluka jer Darko K., na odluku izvanraspravnog vijeća ima pravo žalbe Visokom kaznenom sudu.

Image
građani uznemireni! /

Zašto je trešnjevački fantom koji je dvije godine špijunirao i snimao ljude pušten na slobodu?

Policija ponovno mora pronaći fantoma s Trešnjevke za kojim su dugo tragali i kojem su stali na kraj u prošli ponedjeljak navečer nakon dojave građana koji su ga uočili kako u dvorištu jedne kuće u Ivanečkoj viri kroz prozor i snima unutrašnjost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Muškarac je još u ranoj mladosti počeo kršiti zakon. Dugo mu je kao adresa prebivališta bio naveden Zatvor u Zagrebu. Posljednja u nizu presuda koju mu je sud izrekao, a dosad ih je zbog imovinskih delikata skupio najmanje devet, ona je Općinskoga kaznenog suda u Zagrebu kojom je krajem 2020. osuđen na godinu i pol zatvora zbog krađe "teške" 270 tisuća kuna na zagrebačkom Ribnjaku.

U kolovozu je prije dvije godine obio balkonska vrata stana poduzetnika A. M. kojemu je ukrao novac, kreditne kartice te zlatninu i satove vlasnikove supruge. Vlasnika je zatekao na spavanju. Na suđenju se Darko K. pokajao priznavši djelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo