Policija MOLI pomoć / Prepoznajete li ovog muškarca? Policija ga traži zbog dvije oružane pljačke u Zagrebu

Image
Foto: PUZ

Muškarac sa fotografija opljačkao je poslovnicu za otkup plemenitih metala te trgovinu s mobitelima

26.8.2016.
10:29
PUZ
VOYO logo

Početkom srpnja, točnije 8. srpnja oko 19.30 sati, u poslovnici za otkup plemenitih metala u Šubićevoj ulici u Zagrebu počinjeno je kazneno djelo razbojništva uz prijetnju pištoljem.

Osumnjičeni je ušao u poslovnicu i uperio pištolj u djelatnicu te zatražio da mu preda novac, što je ona u strahu za svoj život i učinila, nakon čega se udaljio iz poslovnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nepoznati je počinitelj muška osoba starosti oko 40 godina, visine 175 cm, jače tjelesne građe, crne kraće kose izbrijane sa strane, crnih očiju, a u trenutku počinjenja kaznenog djela bio je odjeven u tamniju majicu s kapuljačom tzv. duksicu, plave traperice te obuven u crne tenisice, a prijetio je manjim srebrnim pištoljem. 

Image
Foto: PUZ
Image
Foto: PUZ

(PUZ)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, 1. kolovoza oko 14.20 sati na Kvaternikovom trgu, u trgovini je počinjeno kazneno djelo razbojništva uz prijetnju pištoljem. Osumnjičeni je ušao u trgovinu i uperio pištolj u djelatnicu te otuđio više mobitela i novac.

Nepoznati je počinitelj muška osoba starosti oko 45 godina, visine 170 cm, jače tjelesne građe, crne kraće kose izbrijane sa strane, odjeven u crnu kratku majicu sa natpisom sprijeda, tamne hlače ili donji dio trenirke te obuven u plave tenisice, a prijetio je manjim srebrnim pištoljem. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PUZ
Image
Foto: PUZ
Image
Foto: PUZ
Image
Foto: PUZ

(PUZ)

Analizom navedenih kaznenih djela te pregledom sustava video nadzora utvrđeno je da se radi o istom nepoznatom počinitelju.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija moli građane da, ukoliko imaju korisne informacije o nepoznatom muškarcu s fotografija, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave na broj telefona 192 ili na e-mail zagrebacka@policija.hr

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo