NA ZAGREBAČKOJ PROMETNICI / Presporo je prelazila cestu: Vozačica na pješačkom pretukla i teško ozlijedila 78-godišnju staricu

Image
Foto: Shutterstock

Nesretna starica teško je ozlijeđena i odmah je završila u zagrebačkoj bolnici na kompliciranoj operaciji

20.5.2022.
16:14
Shutterstock
VOYO logo

Vozačica je na jednoj zagrebačkoj prometnici pretukla 78-gođišnju staricu, pri čemu ju je teško ozlijedila. Sve se dogodilo jer je starica, prema sudu 38-godišnje nasilnice, presporo prelazila zebru dok je ona čekala na pješačkom.

"Vozačica očito nije kontrolirala svoje emocije šoka i bijesa uslijed kojih je zaustavila vozilo, a potom izašla iz njega i umjesto da utvrdi treba li eventualno oštećenoj kakva pomoć, ona ju verbalno, a potom i fizički napada istrgnuvši joj štap za hodanje" stoji u izvještaju tužiteljstva, a prenosi Danica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Štapom ju je nekoliko puta udarila po cijelom tijelu, a potom ju i objema rukama odgurnula, uslijed čega je oštećena pala na tlo i za osobu te starosne dobi, zadobila vrlo složenu ozljedu prijeloma baze vrata lijeve bedrene kosti, te je zapravo pukom srećom izbjegnuta i teža posljedica", navode tužitelji.

Vozačica je proglašena krivom i kažnjena s godinu dana uvjetnog zatvora. Tužitelji su se žalili i traže bezuvjetnu zatvorsku kaznu s obzirom na raniju osuđivanost vozačice i brojne prekršaje u prometu, piše Danica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo