Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Izlazi u nedjelju

Jeziva poruka Daruvarčevoj žrtvi: 'Sprema se pakao tebi, sestri i mami. Neću birati koju ću prvu upucati'

'Sada se, mala, pripremi za smrt. Izabrat ću koju ću prvu upucati pa je*at vam mater u pi*ku'

Image
Foto: Dino Stanin/PIXSELL/Vijesti.hr
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Darko Kovačević zvan Daruvarac, koji je 10. siječnja u Zadru nepravomoćno osuđen na pet godina zatvora zbog brutalnog premlaćivanja 18-godišnje Zadranke, u nedjelju će biti pušten na slobodu. 

Samo nekoliko dana nakon što su se mediji raspisali o puštanju nasilnika, Daruvarčeva žrtva danas je dobila novu prijeteću poruku na Instagramu.

Poruku prenosimo u cijelosti: 'Sada se, mala, pripremi za smrt. Bit ćeš ubijena. Sprema vam se pakao. Vama trima u kući - tebi, sestri i mami. Spremajte se polako jer neće biti baš dobro. Izabrat ću koju ću prvu upucati pa je*at vam mater u pi*ku. Nećeš ići vanka kud je tebi volja. Ne samo ti, nego i tvoja familija. Mama i seka zna. Imat ćete strah veliki do kostiju, a sad ga pomalo već imate. A i moglo bi doći da neka od vas tri dobije 'živčani slom'. Koštao te život masno. Tebi i seki i mami. Nećete proći baš dobro.

Prijatelj od Daruvarca, poz'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image

Nova prijetnja žrtvi Daruvarca

Foto: Facebook
Image

Nova prijetnja žrtvi Daruvarca

Facebook

Podsjetimo, Daruvarac do pravomoćnosti presude u pritvoru može ostati najviše mjesec dana, odnosno šestinu istražnog zatvora, pa će nakon nedjelje pravomoćnost presude čekati na slobodi.

Prije 10-ak dana ukinuta i obaveza prijavljivanja na policiju tri puta tjedno, zabrana prilaska oštećenoj djevojci, a vraćeni su mu i svi osobni dokumenti.

Upravo se čita

Policija je u večernjim satima povrdila da su članice obitelji Gurlica na davanju izjave zbog prijetnji, da se podnosi kaznena prijava i traju izvidi zbog prijetnji Daruvarčevog prijetelja Loreni, majci i sestri. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba