NAPADAČI JOŠ UVIJEK NEPOZNATI / Prijatelji i kolege o ubijenom zaštitaru: 'Budžet je krpao noćnim smjenama, brinuo o bolesnom bratu'

Image
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL/Facebook

'Ostali smo bez riječi, ovo je neopisiv stres. Taj nemili događaj pogodio je sve nas. Hrvoje je u našoj firmi radio dulje vrijeme. Bio je jako vrijedan i dobar čovjek', rekao je Marić iz Noky security

3.9.2022.
18:00
Sandra Simunovic/PIXSELL/Facebook
VOYO logo

U ranim jutarnjim satima došlo je prvo do verbalnog, a potom do fizičkog napada u kojem je život izgubio zaštitar automat kluba u Lastovskoj ulici u Zagrebu.

Preminuo je od stravičnih ozljeda glave iako su liječnici na KBC-u Rebro brzom intervencijom htjeli pomoći unesrećenom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako piše Jutarnji list, nesretnom zaštitaru tvrtke Noky security, 40-godišnjem Hrvoju Zanatiću nije bilo pomoći.

Image
zločin na savici /

FOTO Zaštitar brutalno premlaćen, umro u bolnici. Svjedoci: 'Bilo je puno krvi, strašno je izgledalo'

Image
zločin na savici /

FOTO Zaštitar brutalno premlaćen, umro u bolnici. Svjedoci: 'Bilo je puno krvi, strašno je izgledalo'

Navodno su napadači pobjegli preko Lastovske ceste na istočni dio parkirališta gdje se parkiraju taxi vozila. Prema informacijama kojima raspolaže Jutarnji, traga se za dvojicom ovisnika s područja Ferenščice koji su prije ulaska u klub sjedili na klupicama u neposrednoj blizini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U automat klubu bili su česti gosti, a u trenutku kada su već bili u gubitku na kocki krenuli su praviti nered u prostoru kluba. Zaštitar je pokušao smiriti situaciju, ali dvojac nije odustajao.

"Jednog je izvukao van pred ulaz, a drugi je opirući se izvlačenju udario zaštitara nečim po glavi. On je u padu udario glavom o rub stepenice uz sam pločnik automat kluba te mu je krv strahovito počela liptjeti iz glave. Strašne su to bile scene. Sve je snimio videonadzor, tako da se svi nadamo otkrivanju počinitelja ovog sramotnog napada na čovjeka koji noću, umjesto s obitelji, provodi krvavo radeći za 4500 kuna. Znate, taj čovjek je za svakoga imao lijepu riječ. Nikad ništa ružno iz njegovih se usta nije moglo čuti. Sramota je u kakvom društvu živimo", poručila je stanarka Lastovske koja je i sama poznavala zaštitara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaže da je policija tijekom očevida pokazivala ljudima fotografije s videonadzora, vjerojatno počinitelja.

Iz tvrtke Noky security, oglasio se Jozo Marić koji je rekao da su svi u tvrtki potreseni cijelom situacijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ostali smo bez riječi, ovo je neopisiv stres. Taj nemili događaj pogodio je sve nas. Hrvoje je u našoj firmi radio dulje vrijeme. Bio je jako vrijedan i dobar čovjek. Obitelji smo na dispoziciji. A oko samog događaja, molim vas da nas razumijete, obratite se policiji koja radi na slučaju i s kojom smo surađivali od trenutka kad se to dogodilo", rekao je za Marić.

"Hrvoje je bio dobar čovjek i ogromna je nepravda da je ovako skončao. Nije se ženio, živio je s obitelji, ima dvojicu braće od kojih je jedan teško bolestan i o njemu je jako vodio brigu. Kućni budžet je krpao odabirući noćne smjene jer se one ipak nešto više plaćaju. Malo je reći da smo šokirani njegovom smrću. Volio je svoj posao i radio ga je sa srcem. Na poslu je nosio pištolj koji je ostavljao u sefu nakon smjene", prisjetio se prijatelj preminulog zaštitara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada se uđe u trag počiniteljima, policija će ih najvjerojatnije kazneno prijaviti za nanošenje teških tjelesnih ozljeda sa smrtnim ishodom te im prijeti više godina zatvora.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo