ozlijeđen i jedan britanac / Prije napada došli u izvidnicu? 'Bio je jedan momak, nismo ga prije viđali. Popio je piće i nazvao nekoga'

Kako neslužbeno doznaje Feral News, jedan od maskiranih napadača imao je mačetu

22.8.2019.
16:08
VOYO logo

Sinoć se u Biskupiji pokraj Knina u lokalnom kafiću u kojem su okupljeni gledali utakmicu Crvene zvezde i Young Boysa dogodio incident. Petnaest maskiranih osoba upalo je u kafić i napalo ljude koji su gledali utakmicu, a među njima je bilo i žena i djece.

Image

Gledali Crvenu zvezdu: Ovo je kafić u kojem su napadači tukli goste, vlasnici ozlijedili nogu

Image

Gledali Crvenu zvezdu: Ovo je kafić u kojem su napadači tukli goste, vlasnici ozlijedili nogu

''U incidentu je lakše ozlijeđeno pet osoba, od kojih su četiri puštene na kućno liječenje dok je 17-godišnjak hospitaliziran na Odjelu kirurgije", rekla je za Feral News Kristina Bitunjac, ravnateljica Opće i veteranske  bolnice „Hrvatski ponos“ u Kninu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANE VIJESTI

Kako neslužbeno doznaje portal Feral News, jedan od maskiranih napadača imao je  mačetu. Među napadnutima je i državljanin Velike Britanije koji je zadobio lakše ozlijede nastale tupim dijelom oružja. O svemu je obavješteno i britansko veleposlanstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Britansko veleposlanstvo je upoznato s incidentom, ali nije dobilo nikakav zahtjev za konzularnu pomoć", komentiralo je incident Veleposlanstvo Velike Britanije u Hrvatskoj za Feral News.

Kriminalistička istraga je u tijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi dokazi se još prikupljaju. To je sve što vam u ovom trenutku mogu reći", komentirala je glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske Marica Kosor na upit o napadu mačetom.

Gradonačelnik Knina Marko Jelić osudio je sinoćnji napad rekavši da se radi o kukavičkom činu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Najdublje osuđujem bilo kakvo nasilje, a pogotovo kukavičke činove poput napada zamaskiranih osoba na djecu i ljude koji imaju pravo navijati za koga god žele. Grad Knin je mjesto zajedničkog života svih građana koji u njemu žive, iako se ovo nije dogodilo na području Grada Knina. Sigurni smo da je policija već na tragu počinitelja, a od pravosuđa očekujemo maksimalne kazne. Moram naglasiti kako sam razgovarao s više od pedeset sugrađana i svi osuđuju ovakav kukavički čin, to nije ono što živimo i osjećamo", komentirao je gradonačelnik Knina za Feral News.

Kako se doznaje od svjedoka događaja, jedan od napadača došao je u izvidnicu prije  napada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio je jedan momak ranije u kafiću, nitko ga prije nije viđao, popio je piće i obavio telefonski poziv, nakon čega su došli napadači u autu."

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo