umro od sepse / Prijetio da će ubiti sutkinju: preminuo 57-godišnji muškarac koji je optužen za spolno zlostavljanje djeteta

Image
Foto: RTL

Osuđeni zbog spolnog zlostavljanja djeteta zaprijetio je da će ubiti sutkinju i njezinu zapisničarku

24.8.2017.
10:38
RTL
VOYO logo

57-godišnjak koji je, nezadovoljan presudom zbog zlostavljanja djeteta, prijetio da će ubiti osječku sutkinju i njezinu zapisničarku, preminuo je u Kliničkom bolničkom centru Osijek od sepse, piše Glas Slavonije.

Nakon što je zbog izrečenih prijetnji doveden istražnom sucu, požalio se na čir na stražnjici. Zatvorski liječnik pregledao ga je i dao uputnicu za bolnicu, gdje je prošlog petka pregledan i obavljen je operativan zahvat. Nakon toga dobio je sepsu i preminuo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

57-godišnjak je 11. kolovoza došao u zgradu Općinskog suda u Osijeku nezadovoljan pravomoćnom presudom kojom je proglašen krivim zbog spolne zlouporabe djeteta mlađeg od petnaest godina i osuđen kaznom zatvora u trajanju od tri godine i šest mjeseci. Htio je otići sutkinji koja mu je presudila u tom predmetu. Međutim, pravosudni policajci nisu ga pustili jer niti je imao poziv da dođe na sud, niti je imao razlog ući u prostorije suda samo zato što je on smatrao da mu nije pravedno presuđeno. Tada je 57-godišnjak rekao pravosudnim policajcima da će otići po pištolj, vratiti se i ubiti sutkinju i njezinu zapisničarku. Zbog izrečenog, pravosudni policajci su ga svladali i zadržali, nakon čega je ispitan u osječkom Općinskom državnom odvjetništvu. Utvrđeno je da je već ranije osuđen i zbog prijetnji na devet mjeseci zatvora te da mu je kazna uz onu za zlostavljanje djeteta bila objedinjena na četiri godine zatvora.

Sudac istrage Županijskog suda u Osijeku odredio mu je istražni zatvor u trajanju od mjesec dana zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi mogao ponoviti kazneno djelo i počiniti ubojstvo kojim je prijetio, piše Glas Slavonije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo