nova prijetnja / Zbog prijetnje bombom evakuirali zgradu Hanza medije, dojava bila lažna

Image
Foto: Duško Jaramaz, Slavko Midžor/PIXSELL

Svi zaposlenici zgrade bili su evakuirani oko 13 sati jer je u odjel 'osmrtnice' Jutarnjeg lista stigla prijetnja bombom

31.7.2019.
14:50
Duško Jaramaz, Slavko Midžor/PIXSELL
VOYO logo

Sjedište Hanza Medije u zagrebačkoj Koranskoj ulici evakuirano je u srijedu rano poslijepodne zbog dojave o bombi koja se pokazala lažnom.

Svi zaposlenici zgrade evakuirani su oko 13 sati jer je u odjel 'osmrtnice' Jutarnjeg lista stigla prijetnja bombom, izvijestio je taj dnevnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zagrebačka policija je potvrdila da je obaviještena o dojavi koja se, nakon detaljnog pregleda, pokazala lažnom. Zaposlenici su se u zgradu vratili oko 14,45 sati.

Zbog lažne dojave o bombi u ponedjeljak je ispražnjeno i splitsko sjedište Slobodne Dalmacije koja je dio iste medijske tvrtke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je izvijestila da traga za muškom osobom koja je desetak minuta nakon podneva na redakcijski telefon dojavila da je u zgradi Slobodne Dalmacije postavljena bomba. 

Navodno se muškarac predstavio kao HOS-ovac nezadovoljan pisanjem Slobodne Dalmacije, a rekao je i da se požar koji je devet dana ranije izbio u stolarskoj radionici te novinske kuće, koja se nalazi u zasebnoj zgradi, nije dogodio slučajno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo