Alkohol, noć, brzina... / Pripiti mladić zabio se oko ponoći svojim A4 u ženu u Astri. Ona na mjestu mrtva, njemu skoro ništa

Image
Foto: PU vukovarsko-srijemska

Njenu Astru odbacio je na betonski most, automobil s vozačicom nastavio je rotirati i zaustavio se tek na zelenoj površini. Vozaču Audija samo su 22 godine

13.1.2022.
11:34
PU vukovarsko-srijemska
VOYO logo

Pripit, usto prebrzo jureći svojim Audijem A4, a niti vremenske prilike nisu bile baš najbolje za nagaziti po gasu, sinoć je u 25 minuta iza ponoći 22-godišnjak iz Štitara izazvao sudar u kojem je poginula žena.

Policijska uprava vukovarsko-srijemska javila je da je mladić vozio automobil županijskih tablica na cesti između Županje i Štitara i da nije uspio na vrijeme zakočiti, nego se zabio u Opel Astru koja je bila zaustavljena s desne strane kolnika, a u kojoj je bila 55-godišnja vozačica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Audi se u Astru zabio takvom silinom da je ženu u autu odbacio prvo na betonski most, da bi se Astra potom još i "zarotirala" i zaustavila tek na zelenoj površini. Audi se, pak, prevrnuo na krov u jarak sa strane.

55-godišnja vozačica je poginula, ne navodi se da bi preminula u bolnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

22-godišnjak je prošao samo s lakšim ozljedama, a njegov suvozač u autu nije pretrpio čak niti to. Očevid je pokazao da je mladić koji je vozio, u krvi imao 1,16 promila alkohola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo