koristoljublje / Pritvorena dvojica Crnogoraca koji su pokušali prokrijumčariti sedmero Iračana

Image

Dubrovačka policija pritvorila je dvojicu Crnogoraca koji su prošlog tjedna u Konavlima dočekali sedmoricu iračkih državljana kako bi ih, nakon što su nezakonito ušli u Hrvatsku, dalje prevezli u zemlje Europske unije

24.1.2017.
11:21
VOYO logo

Dubrovačka policija pritvorila je dvojicu Crnogoraca koji su prošlog tjedna u Konavlima dočekali sedmoricu iračkih državljana kako bi ih, nakon što su nezakonito ušli u Hrvatsku, dalje prevezli u zemlje Europske unije.

Policija je u utorak priopćila kako dvojicu Crnogoraca, u dobi od 24 i 31 godine, sumnjiči da su iz koristoljublja pomagali državljanima Iraka u nezakonitom ulasku u Hrvatsku, čime su počinili kazneno djelo protuzakonitog ulaženja, kretanja i boravka u RH, drugoj članici EU ili potpisnice Schengenskog sporazuma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvojac je prošlog četvrtka u večernjim satima zakonito ušao u Hrvatsku preko graničnog prijelaza Karasovići, nakon čega su u mjestu Vitaljina čekali sedmoricu Iračana koji su državnu granicu nezakonito prešli pješice preko brda Košare.

Sedmorici Iračana određena je zabrana ulaska u Hrvatsku, dok su dvojica Crnogoraca uz kaznene prijave dovedeni pritvorskom nadzorniku dubrovačko-neretvanske Policijske uprave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, ovo je drugi ovakav slučaj koji je dubrovačka policija presrela ovaj mjesec. Početkom siječnja uhićen je 30-godišnji Crnogorac koji je pokušao prokrijumčariti maloljetnog Sirijca kroz hrvatski teritorij.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo