KRŠILA MJERE / Pritvorena vlasnica kafića u Rudešu: U subotu osmero gostiju kod nje popilo piće!

Image
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

Nakon istrage, 30-godišnjakinja je predana je pritvorskom nadzorniku, a protiv nje je podnesena kaznena prijava zbog sumnje u "širenje i prenošenje zaraznih bolesti"

8.2.2021.
11:15
Emica Elvedji/PIXSELL
VOYO logo

Zagrebački policajci pritvorili su vlasnicu kafića u Ratarskoj ulici u Rudešu jer je, usprkos mjerama, otvorila ugostiteljski objekt u kojem su zatekli osmero gostiju. 

Nakon istrage, 30-godišnjakinja je predana je pritvorskom nadzorniku, a protiv nje je podnesena kaznena prijava zbog sumnje u "širenje i prenošenje zaraznih bolesti". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"sumnja se da je 30-godišnjakinja 6. veljače 2021. godine, postupajući suprotno Odluci Stožera civilne zaštite RH o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvide druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19, kao vlasnica obrta za ugostiteljstvo u Ratarskoj  ulici, prekršila propisane mjere otvorivši za poslovanje ugostiteljski objekt  u kojem su policijski službenici, oko 10.50 sati zatekli osam osoba koje su konzumirale pića u objektu", objasnili su iz zagrebačke policije zašto je žena završila u pritvoru.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo