nepoznati motivi / Priveden muškarac prekoputa zgrade Grabar-Kitarović: U rukama nosio pušku?

Nakon što su ga policajci pronašli, priveden je u postaju

26.10.2018.
17:08
VOYO logo

Danas oko 15 sati zagrebačka je policija privela muškarca na križanju Bauerove i Zvonimirove ulice, a kako neslužbeno doznaje 24sata, u rukama je nosio pušku. Priveden je u zgradi nasuprot one u kojoj živi predsjednika Kolinda Grabar-Kitarović. 

Policija naoružana dugim cijevima ušla je u zgradu preko puta, nakon što su dobili dojavu o naoružanom muškarcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se dalje doznaje, muškarac navodno ima problema s drogom, a nakon što su ga policajci pronašli, priveden je u postaju. Motiv je zasad nepoznat. 

Uslijed ovog događaja, oglasila se i PU zagrebačka:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S obzirom na natpise u pojedinim medijima obavještavamo Vas da je osoba, za koju je zaprimljena dojava da hoda Zvonimirovom ulicom s oružjem, brzom reakcijom policijskih službenika uhićena u Ulici kneza Višeslava i dovedena u službene prostorije na kriminalističko istraživanje te se ni na koji način ne dovodi u vezu s činjenicom da Predsjednica Republike Hrvatske stanuje u neposrednoj blizini. Ovim putem zahvaljujemo građanima na dojavama", stoji u njihovom priopćenju.

Kolinda Grabar-Kitarović za to je vrijeme na Pantovčaku primila studente Fakulteta političkih znanosti. Inače, uz Predsjednicu, studenti su upoznali i 'prvog psa Republike Hrvatske' - mješanku Kiku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo