ILEGALAC U HRVATSKOJ / Priznao sve: 'slijepi putnik' ozlijeđen u prometnoj nesreći otkrio svoj identitet

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

53-godišnji državljanin Libije je teško ozlijeđen nakon što je pokušao prijeći cestu izvan pješačkog prijelaza u Murvici Gornjoj

24.2.2018.
13:14
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

"Sretan sam što sam ovdje", rekao je policajcima prije nego što je otkrio svoj identitet, 53-godišnji državljanin Libije Said S. iz Bengazija. Dan ranije dovezen je u zadarsku Opću bolnicu kao žrtva prometne nesreće s teškim tjelesnim ozljedama grudnog koša, svoj je identitet otkrio tek jučer u bolnici kada je priznao da je u Zadar iz Libije došao brodom kao "slijepi putnik", piše Zadarski.hr.

Elis Žodan, glasnogovornik zadarske policije, koja je od četvrtka ujutro oko 6.30 sati kada se dogodila prometna nesreća na cesti u Murvici Gornjoj pokraj Zadra pokušavala utvrditi identitet stradalog muškarca, kazao je kako je Libijac u Hrvatskoj boravio ilegalno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Said S. je teško ozlijeđen nakon što je pokušao prijeći cestu izvan pješačkog prijelaza u Murvici Gornjoj. Na njega je naletio automobil Fiat Punto zadarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 20-godišnjak iz Zadra.

Iako je nakon udara bio pri svijesti, 53-godišnjak nikome nije htio reći tko je, nitko ga od ljudi iz obližnjih kuća nije poznavao, a kod sebe nije imao dokumente. Kako se pokazalo, Said S. je kao i ljetos državljanka Ekvadora, 50-godišnja Rosario Jackeline Reasco Lamilla tjedan dana lutao Zadrom bez dokumenata, hrane i smještaja, a u svom je lutanju dospio do Murvice Gornje gdje se skrivao po napuštenim kućama, piše Zadarski.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo