PUCNJAVA KRAJ POLICIJE / Procurili detalji stravičnog obračuna na Trešnjevci: potukli su se dan ranije zbog djevojke

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Svi gosti na terasi kafića, ali i okolnih kafića su se nakon pucnjave razbježali. Riječ je o vrlo frekventnoj ulici, a lokal u kojem se dogodio pokušaj ubojstva je točno preko puta parka Stara Trešnjevka

29.4.2018.
8:29
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

U petak nešto iza podneva na terasi zagrebačkog kafića Valentino u Nehajskoj 6  tada nepoznati muškarac je iz vatrenog oružja pucao u drugog muškarca. Da stvar bude intrigantnija kafić se nalazi u stambenoj četverokatnici, udaljenoj 100 metara od zgrade 7. policijske postaje na Trešnjevci.

Prvi na terasu kafića stigao je muškarac koji je upucan, a neposreno nakon njega na motoru se dovezao muškarac koji je u njega ispalio hitac iz vatrenog oružja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga je sjeo na motor i pobjegao u nepoznatom smjeru. Ranjeni muškarac je sam došao u zgradu 7. policijske postaje, odakle ga je Hitna pomoć prevezla u bolnicu.

Ipak, dozanjemo da je policija jučer završila kriminalističku istragu nad 42-godišnjim napadačem koji je teško ranio 32-godišnjaka, ispalivši mu na terasi metak u trbuh, te je počinitelj osumnjičen za pokušaj ubojstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranjeni mladić još uvijek se nalazi u teškome stanju, nakon što je u petak hitno operiran. Epilog je to brutalnoga napada koji se usred dana dogodio doslovce preko puta najveće policijske postaje u državi.

Osumnjičenik, a kako neslužbeno doznaje Jutarnji List, radi se o C.N.-u, poznatome od ranije zbog niza kaznenih djela s elementima nasilja, najprije se s 32-godišnjakom posvađao, a zatim je izvadio pištolj koji je imao ispod majice te mu iz blizine pucao u trbuh. Prema neslužbenim informacijama, povod brutalnom obračunu bili su događaji od dan ranije, a svi protagonisti se inače poznaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, dan ranije, oko 12 sati C. N. , piše Jutarnji List, došao je u jedan drugi lokal gdje radi 28-godišnja djevojka, inače prijateljica 32-godišnjaka, te ju iz nekoga razloga počeo vrijeđati i maltretirati. 

Ona je o svemu obavijestila 32-godišnjaka, koji je također poznavao C.N.-a, a sat i pol kasnije, nakon razgovora na telefonu, njih obojica su se našla na Ozaljskoj, gdje su se žestoko potukli pa je morala intervenirati i policija koja ih je obojicu privela i prekršajno prijavila zbog remećenja javnoga reda i mira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, doznaje se da je ozlijeđeni još uvijek u kritičnom stanju.

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo