Sportski život / Profesionalnog boksača iz Splita uhvatili s četvrt kile kokaina: 'Držim ga za prodaju, a i koristim ga, 5 grama dnevno'

Image
Foto: PU splitsko-dalmatinska

On je sparing partner "međunarodno priznatom boksaču i nastupa uglavnom izvan Hrvatske"

12.10.2021.
11:53
PU splitsko-dalmatinska
VOYO logo

Policijska uprava splitsko-dalmatinska objavila je jučer da je kod 36-godišnjaka pronašla 238 grama kokaina i digitalnu vagu za precizno mjerenje.

Dio kokaina pronašli su u njegovom stanu, dio pak u njegovom automobilu i, sve kupa, 36-godišnjak je završio s kaznenom prijavom zbog kršenja stavka 2. članka 190. Kaznenog zakona, koji objašnjava što činiti u slučaju "neovlaštene proizvodnje i prometa drogama".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinarka Slobodne Dalmacije dan poslije doznaje da je "36-godišnjak" zapravo profesionalni boksač, i to određenog renomea, zato što je sparing partner "međunarodno priznatom boksaču i nastupa uglavnom izvan Hrvatske". 

Unatoč mjesečnim primanjima od 15.000 kuna, stoji i to, kazao je da je upao u financijske probleme, te da je dio droge doista za prodaju drugima, a da je dio za njegove vlastite potrebe:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kokain je moj i držim ga radi prodaje jer sam upao u lošu financijsku situaciju, ali i za osobnu uporabu. Uzimam 5 grama dnevno."

Odranije nije osuđivan zbog trgovine drogom i stoga su ga pustili do daljnjega na slobodu uz obavezno tjedno javljanje policiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo