skretanje za kozarac / Prometna nesreća kod Belog Manastira. Mladić skrenuo u suprotnu traku, zabio se u kamion. Preminuo je

Image
Foto: Matija Habljak/Pixsell/Ilustracija

U vremenu od 1,40 sati do 5,40 sati na mjestu događaja promet je bio zatvoren za sva vozila, dok je od 5,40 sati za promet otvoren jedan prometni pravac

27.7.2022.
10:10
Matija Habljak/Pixsell/Ilustracija
VOYO logo

PU osječko-baranjska javlja kako je u prometnoj nesreći nešto prije 2 sata iza ponoći poginuo 29-godišnjak koji se sudario s teretnim vozilom kojim je upravljao 26-godišnjak iz Bosne i Hercegovine.

Sve se, govore, dogodilo oko 1,20 sati na Državnoj cesti broj 7, u blizini skretanja za Kozarac. Tada se naime 29-godišnji vozač kretao iz Belog Manastira prema Kozarcu te je u jednom trenutku iz nepoznatog razloga prešao na suprotni kolnički trak uslijed čega je vozilom udario u teretni automobil kojim je upravljao 26-godišnjak iz Bosne i Hercegovine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na mjestu događaja očevid su obavili policijski službenici Policijske postaje Beli Manastir u suradnji s zamjenikom Županijskog državnog odvjetnika, kažu.

U vremenu od 1,40 sati do 5,40 sati na mjestu događaja promet je bio zatvoren za sva vozila, dok je od 5,40 sati za promet otvoren jedan prometni pravac, zaključili su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo