nalazi se u zatvoru / Pronađeno raskomadano tijelo muškarca nestalog 2019.! Za ubojstvo osumnjičen njegov unuk, poznati nasilnik

Image
Foto: RTL/nestali.hr

Aleksandar Nišević javnosti je postao poznat nakon što je prošle godine u Splitu brutalno napao dvije žene i 'zaradio' 11 godina zatvora

4.10.2022.
10:21
RTL/nestali.hr
VOYO logo

Aleksandar Nišević (29) iz Gline, koji je u ljeto prošle godine šokirao Splićane potpuno bezrazložnim fizičkim napadima na dvije žene te koji je zbog toga osuđen na 11 godina zatvora, u ponedjeljak je osumnjičen i za ubojstvo svojega djeda Miloša Niševića (89) kojemu se od kraja 2019. izgubio svaki trag.

Miloš Nišević se od 28. prosinca 2019. smatrao nestalom osobom, no marljivim radom kriminalista iz više uprava utvrđeno je, nažalost, da je njegov nestanak imao zlokobnu pozadinu. Ostaci tijela Miloša Niševića navodno su raskomadani pronađeni prije nekoga vremena, a policija je sad za njegov nestanak osumnjčila njegova agresivnoga unuka koji se od ljeta prošle godine nalazi u zatvoru, piše Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema neslužbenim informacijama, 89-godišnjaku je nakon ubojstva bila odrezana glava. Motiv je navodno bio koristoljublje, odnosno mirovina ubijenoga Miloša te je njegov unuk prijavljen za tzv. teško ubojstvo iz koristoljublja. Aleksandar Nišević do srpnja 2021. bio je potpuno nepoznat hrvatskoj javnosti, premda nije bio nepoznat pravosuđu. Bio je višetruko osuđivan zbog krađa, a iako je nakupio 13 pravomoćnih presuda, stalno je dobivao uvjetne kazne od sudova širom Hrvatske. U srpnju 2021. njegova agresivnost postala je javno poznata, kad je nadzorna kamera zabilježila njegov brutalan napad na jednu od dviju žena koje je bezrazložno napao u istome danu.

Najprije je u 7.15 sati u objektu na plaži Firule bocom u glavu udario 52-godišnju Nevenku Margetu, a kad je žena pala na stepenice, nastavio ju je udarati šakama po glavi i vratu te ju hvatati rukama za vrat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što su ga zaustavile turistkinje koje su naišle, napadač je pobjegao. Nedugo zatim u Ulici Antuna Branka Šimića s leđa je više puta kamenom u glavu udario 40-godišnjakinju te ju potom nastavio tući šakama po glavi. Utvrđeno je da je 52-godišnjakinja zadobila lakše ozljede, a 40-godišnjakinja tešku ozljedu noge. Niševića je policija ubrzo uhitila te se od tad nalazi iza rešetaka. Nakon ovakvih napada svi su se zapitali odakle tolika agresivnost kod 29-godišnjaka koji dotad nije počinio ništa teže od krađe po trgovinama, no sad se čini da jest, piše Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo