UŽAS U SLAVONIJI / Proslava rođenja bratićeva sina pretvorila se u krvoproliće! Zatražio Škorinu pjesmu, a zauzvrat dobio batine, slomili mu lubanju

Image
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
Image
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL

Policiji je sve prijavila OB Vinkovci u kojoj su zatražili pomoć. Doslovno su ga branili tijelima

28.11.2021.
21:49
Dubravka Petric/PIXSELL
VOYO logo

S višestrukim prijelomom lubanje i kosti lica, očne šupljine, nosne kosti, s naoko obične proslave rođenja rođakova sina, otišao je jedan Vinkovčanin, Ivan Andrijanić

Ovaj 28-godišnjak, kako govori za Vinkulja.hr bio je na zabavi od tridesetak ljudi koja je u kasnim satima spala na njih desetak. Puštali su, kaže, pjesme preko platforme Youtube, a kada je upitan ima li kakvu želju, zatražio je neku od Miroslava Škore. To je razjarilo okupljene koji su ga sarkastično pitali hoće li možda i Thompsona, a onda ga počeli mlatiti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na zabavi nas je bilo tridesetak. U društvu su se osim nas, Vinkovčana i Novoselaca, našli i dečki srpske nacionalnosti iz Srijemskih Laza, mjesta u kojem živi rođak koji je slavio rođenje djeteta", prisjeća se mladić koji govori kako su mu u nekom trenutku doslovno skakali po glavi. 

Image
RASISTIČKI NAPAD /

Rimčevi strani zaposlenici napadnuti u centru Zagreba: 'Ovo je pojedinačni incident grupe neobrazovanih idiota'

Tvrdi kako ga je prvi udario mladić iz Srijemskih Laza, a onda su to isto učinili i ostali. Navodi da ga je svojim tijelom zaštitio suprug od sestrične, a kako su pobjegli uz pomoć brat od rođaka koji je organizirao proslavu. "Stavio nas je u auto i odvezao u vinkovačku bolnicu", govori. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, policija je potvrdila postupanje i to nakon poziva Opće županijske bolnice Vinkovci. "Policija je odmah poduzela izvide te prikupljamo podatke o tom događaju, a nakon što utvrdimo sve okolnosti podnijeti ćemo izvješće", izvijestili su iz PU vukovarsko-srijemske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo