TUČNJAVA ISPRED KAFIĆA / Pucao na Božić u centru Rijeke pa pobjegao. Policija ga uhitila u Međimurju

Image
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL

U tučnjavi i pucnjavi na Rivi nitko nije ozlijeđen

30.12.2018.
14:03
Goran Kovačić/PIXSELL
VOYO logo

Policija je jučer uhitila muškarca koji je na Božić pucao ispred kafića na Rivi u Rijeci. Nakon potrage uhićen je u Štrigovi u Međimurju, izvijestila je policija.  

"Sumnjiči se da je u utorak, 25. prosinca poslije pola noći, sudjelovao u tjelesnom sukobu s više osoba, odnosno, remećenju javnog reda i mira ispred ugostiteljskih objekata u središtu Rijeke u ulici Rivi gdje je bilo prisutno više desetaka gostiju. Pritom je pucao iz vatrenog oružja čime je počinio kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom", stoji u priopćenju Policijske uprave primorsko-goranske. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tučnjavi i pucnjavi na Rivi nitko nije ozlijeđen. 27-godišnjak je potom pobjegao te je jučer oko 13 sati uhićen u Međimurju. 

"Poradi sumnje u počinjenje spomenutog kaznenog djela, 27-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku. Prijavljen je i za počinjenje prekršaja iz domene remećenja javnog reda i mira.  Kriminalističko istraživanje se nastavlja u cilju utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja", zaključuje se u priopćenju PU primorsko-goranske. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo