prestrašili su mještane / Pucnjava u Kaštelima: Za obračun ispred kafića na rivi sumnja se da su kriva poznata lica iz krim miljea?

Image
Foto: Antonio Jakuš/Pixsell

Po okončanju policijske obrade utvrdit će se jesu li mještani opravdano bili uznemireni dojavom da im se usred dana pod prozorima odvijaju sukobi osoba s dosjeom

1.10.2022.
16:49
Antonio Jakuš/Pixsell
VOYO logo

U subotu u rano poslijepodne mještane Kaštel Lukšića uznemirila je pucnjava, piše Slobodna Dalmacija. Neposredno nakon toga proširila se priča kako je do nje došlo u sukobu poznatih lica iz krim miljea.

Među njima je bila i osoba koja je do sada više puta bila meta napada vatrenim oružjem, a pojavljuje se kao počinitelj više kaznenih djela pa tako i krvnih delikata. Uplašeni očevici su iz tog razloga odmah obavijestili policiju, ali i novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz PU splitsko-dalmatinske potvrdili su da su dobili dojavu o pucnjavi.

 "U subotu oko 13.30 sati zaprimili smo dojavu kako se u blizini ugostiteljskog objekta u Kaštel Lukšiću čuo pucanj. Policijski službenici su izašli na mjesto događaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utvrđeno je kako je ispred ugostiteljskog objekta došlo do narušavanja javnog reda i mira između nekoliko za sada nepoznatih osoba koje su se udaljile prije dolaska policije. Na mjestu događaja nisu pronađeni trgovi korištenja vatrenog oružja, nema oštećenja imovine, niti ozlijeđenih osoba.

Prema prvim informacijama koje smo prikupili na terenu moguće je da je netko od sudionika narušavanja javnog reda i mira pucao iz start pištolja. U tijeku je kriminalističko istraživanje navedenog događaja", ", kažu iz policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sukob se dogodio ispred jednog od popularnijih lokala na kaštelanskoj rivi tako da ne bi trebalo biti problema sa pronalaženjem svjedoka koji službenim osobama mogu prepričati što su vidjeli.

Po okončanju policijske obrade utvrdit će se jesu li mještani opravdano bili uznemireni dojavom da im se usred dana pod prozorima odvijaju sukobi osoba s dosjeom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ili će se pokazati kako se zaista pucalo iz signalnog tzv. start pištolja. On ima široku namjenu od zabave do treninga i spada u nepirotehnička sredstva koja se mogu kupiti bez posebne dozvole

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo