BRANIO SE ŠUTNJOM / Pucnjava u Sesvetama! Mario Korade ispitan: Tužitelji traže jednomjesečni istražni zatvor

Doznajemo kako se Mario Korade i u policiji i u tužiteljstvu branio šutnjom

25.11.2019.
18:28
VOYO logo

Mario Korade, sin umirovljenog generala Ivana koji je 2008. ubio petero ljudi, a potom presudio i sebi - u kasnim poslijepodnevnim satima ispitan je u Općinskom državnom odvjetništvu koje je za njega zatražilo određivanje jednomjesečnog istražnog zatvora. 

Korade će se sutra pojaviti pred istražnim sucem koji će odlučiti o određivanju pritvora. Doznajemo kako se Mario Korade i u policiji i u tužiteljstvu branio šutnjom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Verbalno i fizički se sukobio s vlasnikom kafića 

Uhićen je sinoć jer se prvo verbalno i fizički sukobio s vlasnikom kafića u Sesvetama, a potom i zapucao. Sve je počelo jučer poslijepodne kad se Korade sukobio s vlasnikom kafića i jednim 65-godišnjakom. Ubrzo se udaljio s mjesta događaja, a potom se vratio i počeo pucati prema kafiću. Policija ga je ubrzo pronašla u Dubravi i privela. A uz policiju, na očevid su pozvani i vatrogasci.

VEZANI ČLANAK

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je intervencija policije. Oni su tražili našu pomoć u davanju rasvjete, bilo je to jučer oko 19 sati. Tražili su jaču rasvjetu, a intervencija je trajala sat vremena", kazao je zapovjednik smjene JVP Zagreb Mario Fabijanić

Ovo mu nije prvi incident

Sinu kontroverznog generala, Mariju Koradeu, ovo nije prvi incident. Stranice crne kronike počeo je puniti s 18 godina, kad se potukao u jednom varaždinskom kafiću.  Godinu poslije, nakon divljeg pohoda njegova oca po Velikoj Veterničkoj kada je ubio petero ljudi, a potom presudio i sebi, njegov sin opet je upao u probleme. S bocom viskija divljao je na grobu žrtve njegova oca, nakon čega je u kafiću istukao jednog čovjeka. Zbog iznude i prijetnji - 2015. sud mu je odredio pritvor, ali se on branio sa slobode, sve dok sljedeće godine nije završio u zatvoru i tek nedavno izišao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Psiholozi poručuju - od djece poznatih uvijek su veća očekivanja, a javnost je stroža prema njihovu ponašanju. "Jako je loše ako se dogodi da je neko dijete poznate osobe učinilo neki prekšaj, napravilo neki propust i prvi put mu se progleda kroz prste, odnosno ne uzme mu se ozbiljno taj prekršaj. Naravno, neki će to uzeti kao sreću koju su imali, pazit će, dio njih će to shvatiti kao da imaju oni neka prava koji drugi nemaju", kaže psihologinja Mirjana Nazor

A upravo ta loša poruka poslana je i sa sinom Ivana Koradea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo