kraj drame kod šibenika / Luketa je stavio pištolj u usta i opalio: prevezen je u bolnicu i daje znakove života!

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Luketu se sumnjiči da je u srijedu u poslijepodnevnim satima ubio troje ljudi u Brodarici kod Šibenika. Osumnjičeni se nakon stravičnog zločina dao u bijeg

27.4.2017.
1:48
Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo
Image

Brodarica: duge cijevi na ulicama, tri osobe ubijene

Image

Brodarica: duge cijevi na ulicama, tri osobe ubijene

>>>NOVO<<< Kraj drame u Brodarici! Nakon više od tri sata pregovaranja, nešto prije 1 sat u noći na četvrtak u Brodarici su se čuli pucnjevi.

"Unatoč višesatnom pregovaranju, osumnjičeni je stavio pištolj u usta iz kojeg je došlo do opaljenja. Iako su ga policijski služenici pokušali spriječiti uporabom elektrošokera, nisu uspjeli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S ozljedama u predjelu glave, Luketa je prevezen u OB Šibenik, gdje daje znakove života. 

Policijski službenici PU šibensko-kninske u suradnji s policijskim službenicima Ravnateljstva policije nastavljaju kriminalističko istraživanje", javljaju iz policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razvoj događaja:

Popodne oko 16.30 na Brodarici je došlo do pucnjave iz vatrenog oružja, piše Šibenski portal.

"Policija je zaprimila dojavu oko 16.30 i u ovim trenucima policija se nalazi na terenu i utvrđuju se okolnosti slučaja", kazala je Marica Kosor, glasnogovornica PU Šibensko-kninske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz PU Šibensko-kninske stiglo je i priopćenje za medije.

"Danas, 26. travnja oko 16,35 sati u Brodarici tri osobe su pronađene mrtve, dvije u obiteljskoj kući i jedna u osobnom automobilu. Identitet smrtno stradalih osoba i okolnosti ovog događaja se utvrđuju, a provode se opsežni izvidi s ciljem otkrivanja počinitelja."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekoliko minuta kasnije iz Ureda glavnog ravnatelja policije stiglo je priopćenje u kojem se navodi da su u obiteljskoj kući pronađene dvije mrtve osobe (žena i muškarac) te nedaleko od kuće u osobnom automobilu još jedan mrtav muškarac.

"Policija provodi intenzivno traganje za osobom Luketa Boris (1958.) iz Primoštena kojeg dovodimo u vezu s ovim događajem. Luketa je viđen na mjestu događaja te se sumnja da se udaljio s crvenim Cliom reg. oznaka ŠI 569 FD.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, policija traga za vozilom Nissan 370 Z3 crne boje ŠI 900 EM".

Image
Image

Nešto iza 20 sati pretragom terena policijski službenici su na širem šibenskom području pronašli crveni Renault Clio, šibenskih registracijskih oznaka, za kojim je policija tragala. Na suvozačevom mjestu pronađeno je vatreno oružje, a za osumnjičenim se i dalje traga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U 21,18 sati zatečen je naoružan Boris Luketa na širem šibenskom području. Osumnjičeni prijeti samoubojstvom, a pregovori su u tijeku", objavila je policija.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo