Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Presuda u Karlovcu

Pukao joj film i tužila ga: Muškarac mora platiti jer je konobarici psovao Boga i nazvao ju ku*vom

Sud joj je dao za pravo da su joj povrijeđeni čast, ugled i dostojanstvo i da su joj pogrdne riječi upućene na njezinom radnom mjestu

Image
Foto: Thinkstock/Ilustracija
Vijesti.hr/ 25.11.2020. u 12:01
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Gost jednog ozaljskog kafića morat će platiti odštetu od 4.000 kuna konobarici mjesnog kafića jer ju je izvrijeđao, a tek nešto manje će ga koštati sudski troškovi.

Konobarici je "pukao film" nakon što joj je muškarac opsovao Boga i nazvao je kurvom, i to pred više gostiju, te je pravdu odlučila istjerati na Općinskom sudu u Karlovcu.

U svojoj tužbi navodi da je udana žena i majka dvoje djece, te da živi u malom selu kraj Ozlja gdje se svi poznaju, a kritične zgode u kafiću su bili i neki njeni susjedi, što je za nju bilo posebno neugodno i šokantno. Odmah nakon događaja je otišla u bolnicu i zatražila pomoć liječnika kako bi si ublažila stres, te joj je liječnik propisao terapiju, piše Jutarnji list.

Tuženik je inače brat vlasnika kafića, no oni nisu u dobrim odnosima. Branio se da je čuo kako mu konobarica vrijeđa brata, zato što je morala raditi na dan kada ostali kafići u Ozlju nisu radili, a bilo je to na praznik - Dan mrtvih. Navodi da je samo stao u obranu brata riječima "što ti imaš protiv njega" ali nikako da ju je psovao ili nazivao pogrdnim riječima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Žena navodi da se osjećala užasno jer je kao konobarica u tom kafiću zaposlena 14 godina, a on joj je pred desetak gostiju i tri policajca rekao da je kurva. Poslije su joj znali govoriti "da ju je sigurno napao zato što mu nije dala", što joj je bilo posebno naugodno. I neki svjedoci su na sudu potvrdili da se kasnije po selu prepričavao taj događaj.

Sud joj je dao za pravo da su joj povrijeđeni čast, ugled i dostojanstvo, da su joj pogrdne riječi upućene na njezinom radnom mjestu, a uvjetovane su činjenicom da je ona ženska osoba, te da bi se zasigurno i svatko drugi da se našao u njenoj situaciji osjećao povrijeđeno i poniženo.

Upravo se čita

Image
Cetinje

Ubojica iz Crne Gore navodno je pobio podstanarsku obitelj jer je kasnila s plaćanjem stanarine

Vijesti.hr/ 25.11.2020. u 12:01
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
kod mjesta Bošnjaci

Kod Županje u Savi pronađen leš muškarca. Radi se o nestalom 57-godišnjaku

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba