ZAVRŠIO IZA REŠETAKA / Punio pušku pred djetetom i prijetio da će ubiti ženu: Kad je stigla policija pucao je prema njoj

Image
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Policajci su prilikom pretrage njegove kuće pronašli automatsku pušku, vojnu pušku, spremnike za automatsku pušku, ručnu bombu i više stotina komada streljiva

27.1.2022.
8:50
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
VOYO logo

Općinsko državno odvjetništvo u Osijeku objavilo je da je ispitalo muškarca (51) koji je u subotu pijan u dvorištu obiteljske kuće pucao iz automatske puške. 

PU osječko-baranjska sumnjiči ga za počinjenje kaznenih djela nasilja u obitelji, povrede djetetovih prava, prijetnje, dovođenje u opasnost života i imovine, kao i za nedozvoljeno posjedovanje, izradu i nabave oružja i eksplozivnih tvari. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako su priopćili iz Općinskog državnog odvjetništva, postoji osnovana sumnja da je muškarac od  2015. do 2018. u obiteljskoj kući učestalo psihički zlostavljao svoju suprugu (31), vrijeđao ju i prijetio joj, kao i da joj je prošlog tjedna pred djetetom zaprijetio da će je ubiti dok je punio automatsku pušku. 

Sumnja se i da je istog dana u jednom ugostiteljskom objektu pred bratom svoje supruge (30) ponovio prijetnje da će nanijeti zlo njoj i djetetu, kao i da je po povratku iz objekta, u kasnim večernjim satima u dvorištu kuće, pucao iz automatske puške u svim smjerovima kada je došla policija. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policajci su prilikom pretrage njegove kuće pronašli automatsku pušku, vojnu pušku, spremnike za automatsku pušku, ručnu bombu i više stotina komada vojnog puščanog i pištoljnog streljiva,a sve mu je oduzeto. 

Osumnjičeni 51-godišnjak ispitan je u Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku, a sudac istrage Županijskog suda u Osijeku je, na prijedlog odvjetništva, odredio istražni zatvor protiv njega zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo