višemjesečna akcija / Razbijen lanac narkomafije u BiH: uhićeno 30 dilera, traga se za još petoricom

Image
Foto: AP Images

Navodi se da je uhićeno 30 osoba, a da se traga za još petoricom koji se kao organizirana kriminalna skupina sumnjiče za ukupno 499 kaznenih djela

15.6.2016.
12:25
AP Images
VOYO logo

Pripadnici više policijskih agencija uhitili su u srijedu 30 osoba te pretresli 58 lokacija u jednoj od najvećih akciji razbijanja lanca trgovaca drogom u više dijelova Bosne i Hercegovine.

Kako je priopćeno iz Federalne uprave policije (FUP) , u rezultatu višemjesečne akcije "Mreža" u srijedu rano ujutro policijski timovi su počeli istodobne pretrese na 51 lokaciji na području Zeničko-dobojske županije, na četiri lokacije na području Srednjobosanske županije i dvije lokacije na području Trebinja. U akciji sudjeluje čak 450 policijskih službenika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodi se da je uhićeno 30 osoba, a da se traga za još petoricom koji se kao organizirana kriminalna skupina sumnjiče za ukupno 499 kaznenih djela.

U dosadašnjoj istrazi pronađeno je i zaplijenjeno 50 pojedinačnih isporuka opojnih droga. Također je pronađen i zaplijenjen 1,1 kilogram opojnih droga, veća količina tableta s psihoaktivnim komponentama te više komada naoružanja, streljiva i drugih  dokaznih materijala. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon privođenja uhićeni će biti isipitani u policiji nakon čega će o određivanju pritvora odlučiti dežurni državni odvjetnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo