bizaran napad / Razulareni zatvorenik kemijskim olovkama izbo cimera u zadarskom zatvoru: kažnjen s dodatnih osam mjeseci

Image
Foto: Thinkstockphotos.com

Pravosudni policajci brzo su reagirali kad su čuli vriskove iz zatvoreničke sobe, razoružavši 24-godišnjaka i oduzevši mu kemijske olovke

24.4.2018.
9:27
Thinkstockphotos.com
VOYO logo

Zbog incidenta u zatvoru u Zadru, gdje je cimera iz ćelije usred spavanja zaskočio i izbo kemijskim olovkama po tijelu i vratu, Općinsko državno odvjetništvo u Zadru podignulo je optužnicu protiv 24-godišnjeg Zadranina K.E., piše Slobodna Dalmacija.

On trenutno u zadarskom zatvoru služi višemjesečnu kaznu zbog teške krađe, zbog čega se i žalio Ustavnom sudu, optužen je za kazneno djelo protiv života i tijela nanošenjem teške tjelesne ozljede. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Optužba ga tereti da je 10. siječnja, oko dva sata poslije ponoći, u zatvoreničkoj sobi zatvora u Zadru, s ciljem da mu nanese teške tjelesne ozljede, prišao T.I. koji je spavao, kao i ostala dvojica zatvorenika, te mu dvjema plastičnim kemijskim olovkama zadao ubodne rane po vratu, na leđima, na ruci i ispod pazuha.

Pravosudni policajci brzo su reagirali kad su čuli vriskove iz zatvoreničke sobe, razoružavši 24-godišnjaka i oduzevši mu kemijske olovke. Zatvorenici su potom razdvojeni, a ozlijeđeni muškarac hitno je odveden u zadarsku Opću bolnicu, gdje mu je pružena liječnička pomoć. Utvrđene su mu teške tjelesne ozljede, no što je bio pravi motiv ovakvog napada još nije poznato.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da se razumijemo, nije ovaj baš bio izbušen kao sito, ali se dobro prepao. Bio je u šoku jer je spavao. Kada je u snu osjetio bol, nije mu bilo jasno što se događa. Iznad sebe je vidio razjareno lice s kemijskim olovkama. Ne znamo što je bio razlog njegova napada, no njemu inače ne treba puno jer je sklon provokaciji", izjavio je pravosudni izvor za Slobodnu Dalmaciju. 

Sukobljeni zatvorenici razmješteni su nakon sukoba u druge ćelije, a nindža zatvorenik prijavljen je nadležnim tijelima, te su mu određene sankcije unutar zatvora. Za njega je predložena bezuvjetna zatvorska kazna s obzirom da je već osuđivan zbog krađa i zatvorskom kaznom, a trenutačno se protiv njega vodi nekoliko kaznenih postupaka pred Općinskim sudom u Zadru. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobio je uvjetnu kaznu od osam mjeseci s rokom kušnje od godine dana, a u drugom slučaju bezuvjetnu kaznu zatvora u trajanju od sedam mjeseci uz izricanje sigurnosne mjere obveznog liječenja od ovisnosti o opojnim drogama, piše Slobodna Dalmacija.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo