Uhićeno još pet dilera / Rekordna zaplijena! U Komiži pronašli 25 kilograma marihuane. Imao čak i rakiju od marihuane

Image
Foto: PU splitsko-dalmatinska

U policiji otkrivaju da je riječ o rekordnoj zaplijeni marihuane na Visu

15.10.2020.
14:54
PU splitsko-dalmatinska
VOYO logo

Čak 25 kilograma marihuane pronašla je policija u Komiži na Visu kod 55-godišnjaka, dok su njihove kolege u Splitu i Sinju pronašli još 4,5 kilograma te droge i nešto heroina zbog čega je u odvojenim slučajevima uhićeno ukupno šest osoba, doznaje se u policiji.

Pretragom kuće 55-godišnjaka u Komiži policija je pronašla i oduzela 25 kilograma marihuane, 13 stabljika marihuane visine od metra do tri, 1215 grama sjemenki marihuane te dvije digitalne vage za precizno mjerenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 55-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku.

U policiji otkrivaju da je riječ o rekordnoj zaplijeni marihuane na Visu, a prema neslužbenim informacijama kod 55-godišnjaka je pronađena i rakija od marihuane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama splitska je policija u dva odvojena slučaja uhitila petoricu muškaraca kod kojih je pronašla oko četiri i pol kilograma marihuane i nešto heroina, doznaje se u policiji.

Sinjska policija u srijedu je zbog većih količina marihuane prijavila 54-godišnjaka, 53-godišnjaka i 49-godišnjaka. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija im je pretražila kuće na sinjskom području i tom prilikom kod 54-godišnjaka pronašla 905 grama marihuane, kod 53- godišnjaka 2930 grama, a kod 49-godišnjaka 356 grama te droge.

Istoga dana, ali u drugom slučaju je splitska policija zajedno sa kolegama iz Postaje granične policije Trilj uhitila dvojicu muškaraca na području Dugopolja gdje su zaustavili automobil u kojem su se nalazili 37-godišnji vozač i 47-godišnji suvozač. Kod 37-godišnjaka je pronađeno 2,9 grama heroina, dok je kod suvozača pronađeno i oduzeto 26,8 grama heroina i digitalna vaga za precizno mjerenje s tragovima heroina. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obojica su uhićena i nad njima je provedeno kriminalističko istraživanje te će protiv 47-godišnjaka biti podnesena kaznena prijava zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, a protiv 37- godišnjaka optužni prijedlog prema Zakonu o suzbijanju zlouporabe droga.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo