suborci na nogama / Rezime pucnjave u Splitu: dvojac na Bilicama, veterani 4. gardijske brigade pisali i ministru

Image
Foto: Ilustracija/Miranda Cikotic/PIXSELL

Pritvoreni su zbog opasnosti utjecaja na svjedoke i zbog ponavljanja kaznenog djela, a Županijsko državno odvjetništvo otvorilo je istragu protiv njih

25.3.2018.
9:17
Ilustracija/Miranda Cikotic/PIXSELL
VOYO logo

Miho Frančeski (26) i Tonći Čulić (24) idućih će najmanje mjesec dana provesti u istražnom zatvoru na splitskim Bilicama i to zbog sumnje da su počinili kazneno djelo ubojstva u pokušaju, piše Slobodna Dalmacija.

Pritvoreni su zbog opasnosti utjecaja na svjedoke i zbog ponavljanja kaznenog djela, a Županijsko državno odvjetništvo otvorilo je istragu protiv njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budući da je ranjeni Neven V. aktivni član Udruge veterana 4. gardijske brigade, njegovi suborci "digli" su se na noge kad su čuli što se dogodilo te su javnosti poslali priopćenje u kojem pozivaju sve "nadležne institucije da se obračunaju s nasiljem koje nas okružuje, a s kojim se sve češće susrećemo". 

Nadalje, Slobodna Dalmacija doznaje i da su se obratili ministru MUP-a Davoru Božinoviću kojem su zahvalili zbog brze i učinkovite reakcije splitske policije koja je za samo nekoliko minuta uhitila napadače. I njemu su rekli da se nadaju da će institucije ovaj put, a to se odnosi na pravosuđe, biti strože prema počiniteljima.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIŠE:

>> Detalji napada u Splitu: udario ga pištoljem po glavi, a potom u njega ispalio nekoliko hitaca

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Suborci ranjenog branitelja u Splitu reagirali oštrom porukom: 'Obranili smo se od agresora, branit ćemo se i od krim-miljea!'

>> Split ili Divlji zapad? Propucao obitelj zbog nesuglasice u prometu

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo