Ostavio je da leži na cesti / Rijeka: 'Udarao joj je glavom o asfalt. Moja djevojka joj je pomagala da se ne uguši'

Image
Foto: Ilustracija/Miranda Cikotic/PIXSELL

Policija traga za nepoznatim počiniteljem koji je u noći na petak ispred noćnog kluba na Viškovu u Rijeci pretukao i ozlijedio 19-godišnju djevojku

28.12.2018.
18:35
Ilustracija/Miranda Cikotic/PIXSELL
VOYO logo

19-godišnjakinja je zbog zadobivenih ozljeda prevezena u KBC Rijeka.

"Policija je dojavu o remećenju javnog reda i mira zaprimila oko 4.45. Izašavši na teren na kolniku ispred noćnog kluba zatečena je ozlijeđena djevojka gotovo u besvjesnom stanju. Hitnom službom prevezena je u bolnicu gdje su joj ustanovljene lakše ozljede te je nakon pružene pomoći puštena na kućnu njegu", potvrdili su iz PU primorsko goranske za 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do svađe i tučnjave između djevojke i nasilnika navodno je došlo još oko 3.30. U njihovom razdvajanju sudjelovalo je više osoba od kojih i djelatnici kluba.

Zanimljivo je da policija o događaju nije izvijestila u svojem dnevnom izvješću, a sve je izašlo na vidjelo kada se portalu Fiuman javio svjedok nemilog događaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nigdje ne vidim vijest kako je sinoć oko 3.30 sati ujutro ispred noćnog kluba jedan muškarac pretukao mlađu djevojku koja je imala oko 19 godina. Udario joj je glavom snažno o asfalt jedno dva puta. Zar se to zataškava od strane policije ", izjavio je za Fiuman.

"Moja djevojka joj je pomagala da se tijekom tog vremena ne uguši, a kasnije je stigla i policija. Takve scene se prilično često događaju, ali nitko ništa ne poduzima", kazao je muškarac koji je želio ostati anoniman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo