supotpisnik spornih ugovora / RTL doznaje: Zamjenik uhićenog Damira Škugora jedan je od 16 svjedoka USKOK-a

Zamjenik Škugora, zanimljivo, nije obuhvaćen istragom

7.9.2022.
19:07
VOYO logo

Kako RTL doznaje zamjenik uhićenog Damira Škugora, odnosno supotpisnik spornih ugovora čiji identitet INA nije željela potvrditi - a koji zanimljivo nije obuhvaćen istragom - jedan je od 16 svjedoka Uskoka.

Oni moraju biti ispitani prije nego što Damir Škugor bude pušten iz istražnog zatvora. Iz INA-e su poručili tek kako je u tijeku interna istraga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, odvjetnica Sandra Hančić, koja u aferi INA brani sada već bivšeg direktora u INA-i Damira Škugora, kazala je ranije za RTL da će Uskokovi istražitelji ispitati ukupno 16 svjedoka koji se odnose na Škugora te da su dvije svjedokinje već ispitane.

"Radi se o dvjema privilegiranim svjedokinjama koje su prihvatile blagodat nesvjedočenja. Osobno smatram da je mjesec dana sasvim dovoljno da se svi ti svjedoci saslušaju", rekla je Hančić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hančić je dodala da Damir Škugor nema poruku ni za koga.

"On i dalje vjeruje da će se utvrditi kako je doista postupao u skladu sa svim pravilima Ine i u kojem je dijelu iznosio obranu. Postoji dokumentacija o Ini koja će potvrditi ono što je on govorio i dokazati da nije to baš tako kako su prenijeli mediji", nadodala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo